Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtterin Bottaksen uusi aluevaltaus – nousi heti pyöräilykisan palkintopallille

Valtteri Bottas juhli myös pyöräilykisan palkintopallilla
AOP

Valtteri Bottas on todistanut olevansa nopea paitsi formula-autossa, myös pyörällä. Suomalainen osallistui korkeissa olosuhteissa Yhdysvaltain Coloradossa järjestettyyn pyöräilykilpailuun, jossa sijoittui viidenneksi.

Vaikka kokonaissijoitus oli viides, pääsi Bottas myös tuulettamaan palkintopallille. Hän sijoittui nimittäin omassa ikäluokassaan toiseksi. Bottas iloitsi asiasta Instagramissa.

– Miten mahtava tapahtuma eilen. Nautin ensimmäisestä soralla ajamastani kisasta todella paljon!

Bottas mainitsee, että kisaan starttasi yli 500 kisaaja, joiden joukossa viidenneksi sijoittuminen on todellinen saavutus. Mistään lyhyestä lenkistä ei ole kyse, sillä kisan kokonaisuuspituus on 64 mailia, eli reilut 100 kilometriä. Reitti on kisan neljästä reitistä toisiksi lyhyin.

Bottaksen hurahtaminen pyöräilyyn ei ole mikään sattuma. Suomalaisen seurustelukumppani on nimittäin australialainen Tiffany Cromwell, joka on ammattilaispyöräilijä. Cromwell on erikoistunut maantiepyöräilyyn ja edusti maataan Tokion olympialaisissa.

Myös Cromwell osallistui Coloradossa järjestettyyn kisaan. Australialaisen reitti oli kuitenkin astetta haastavampi, sillä sadan kilometrin sijaan tämä osallistui pisimmälle reitille, joka on jopa 230 kilometriä pitkä. Cromwell kiitti poikaystäväänsä lähtemisestä mukaan ja kehui tämän suoritusta.

Leipälajinsa pariin Bottas palaa ensi viikolla, kun Formula 1 -kausi jatkuu Belgian Span osakilpailulla. Kesätauon jälkeen Bottas on maailmanmestaruustaistossa neljäntenä. Suomalaisen edessä ovat tallikaveri Lewis Hamilton, Red Bullin Max Verstappen sekä McLarenin Lando Norris.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1