Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Dominik Koepfer yllätti Jan-Lennard Struffin – Fognini ja Sinner helposti jatkoon

Dominik Koepfer kaatoi Struffin.
AOP

Cincinnatin Masters-1000 kisa on alkanut täysillä maanantaina, kun miesten kisan ensimmäisen kierroksen ottelut ovat täysillä käynnissä. Sade on häirinnyt ikävästi turnauksen ensimmäisen pelipäivän otteluita, sillä pelit alkoivat ensin kaksi tuntia myöhässä ja puolilta öin Suomen aikaa pelit lyötiin tauolle uuden sadekuuron alettua.

Ensimmäisenä päivän peleissä on nähty toistaiseksi kaksi selkeää voittoa, kun Italian Jannik Sinner kaatoi suoraan kahdessa erässä Argentiinan Federico Delbonisin ja Sinnerin maanmies Fabio Fognini kaatoi kahdessa erässä Georgian Nikoloz Basilashvilin.

Maanantain suurin yllätys on toistaiseksi ollut saksalaisen Dominik Koepferin voitto maanmiehestään Jan-Lennard Struffista. Koepfer voitti ottelun 2-1 (7-6, 5-7, 6-3) -erin.

Ensimmäisessä erässä ei saksalaisten ottelussa nähty syötönmurtoja, mutta tiebreakissa Struff ei onnistunut voittamaan ainuttakaan omaa syöttöään.

Toisessa erässä 11. pelissä Struff mursi Koepferin nollille ja pääsi lopulta syöttämään erän nimiinsä 7-5 -lukemin.

Kolmannessa erässä kummallakin pelaajalla oli murtopalloja toistensa syötöissä, mutta ainoan murron otti Koepfer erän kuudennessa pelissä ja karkasi 6-3 -erävoittoon. Koepferin viimeisessä syöttövuorossa Struff sai jo 15-40 -johdon, mutta ei onnistunut murtamaan. Lopulta neljäs ottelupallo ratkaisi pelin 27-vuotiaalle Koepferille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis