Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rokote kuumentaa tunteita tennismaailmassa – Stéfanos Tsitsipás ei aio ottaa rokotetta, ellei se ole pakollinen

Stefanos Tsitsipas
AOP

Tennismaailma ei millään meinaa päästä yhteisymmärrykseen siitä, tulisiko pelaajien koronarokotteiden ottaminen olla pakollista tai edellytys turnauksiin osallistumiseen. Miesten ammattilaiskiertue ATP Tour kehottaa pelaajia ottamaan rokotuksen, mutta sitä ei kuitenkaan vaadita.

Kreikan Stéfanos Tsitsipás ilmoitti Daily Mailin mukaan, että ei aio ottaa rokotusta niin kauan, kun se ei ole pakollista.

– Kukaan ei ole kertonut minulle mitään. Kukaan ei ole tehnyt rokotuksen ottamisesta meille pakollista, maailmanlistan kolmonen vastasi, kun häneltä kysyttiin rokotteen ottamisesta.

– Jossain vaiheessa minun varmasti pitää, olen varma siitä, mutta toistaiseksi se ei ole ollut pakollista pelaamista varten, joten en ole tehnyt sitä.

Maailmanlistan ykkönen, Serbian Novak Đoković on aikaisemmin kritisoinut rokotteita kovaäänisesti, mutta on sittemmin lieventänyt mielipiteitään. Kesällä serbi ilmoitti toivovansa, että rokote ei tulisi pakolliseksi tennispelaajille. Đoković ei kuitenkaan sen kummemmin halunnut kommentoida sitä, onko hän joko rokotteiden puolesta vai niitä vastaan.

Muutama tenniksen supertähti on kuitenkin puolustanut rokotteita kovaäänisesti. Roger Federer sai oman rokoteannoksensa, ja Rafael Nadal on kehottanut ihmisiä olemaan vastuullisia ja ottamaan rokotteen.

– Ainoa tie ulos tästä painajaisesta on rokotus, Nadal kommentoi Daily Mailin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis