Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

27-vuotiaalle koripallotähdelle huima 200 miljoonan dollarin jatkosopimus

Joel Embiid, Philadelphia 76ers
AOP

NBA-joukkue Philadelphia 76ers julkaisi myöhään tiistai-iltana jatkosopimuksen tähtipelaajansa Joel Embiidin kanssa. Joukkueen tapojen mukaisesti sopimuksen yksityiskohtia ei kerrottu seuran virallisessa tiedotteessa. Urheilumedia ESPN on kuitenkin saaneet tiedot käsiinsä lähteidensä avulla.

ESPN kertoo sopimuksen pituudeksi 4 vuotta ja arvoksi jopa 196 miljoonaa dollaria, eli noin 167 miljoonaa euroa. Sopimus on näin ollen linjassa tähtipelaajan edellisen sopimuksen kanssa, josta hän tienasi kahden viimeisen kauden aikana 65 miljoonaa dollaria (noin 32,5 miljoonaa per kausi).

Joukkueen vastuuhenkilö on syystäkin innoissaan jatkosopimuksen syntymisestä:

– Joel on malliesimerkki eliittipelaajasta. Roolimalli koko yhteisöllemme ja todellinen MVP-tason supertähti, Josh Harris kommentoi.

– Vuonna 2014 tapahtuneen draftin jälkeen hänen monipuoliset taitonsa, karinsmansa ja johtajuutensa ovat muuttaneet organisaatiotamme. Emme voisi olla enempää kiitollisia ja innostuneita saadessamme nähdä häntä 76ersin paidassa.

Kulunut kausi oli Embiidin viides NBA:ssa. 27-vuotias camerunilainen teki uransa parhaat pisteet 28,5 pistettä per peli. Heittoprosentti oli 51,5% ja levypalloja mies kahmi 10,6 ottelua kohti. Embiid nähtiin jo neljättä kertaa peräjälkeen NBA:n tähdistöottelussa.

Urallaan Embiid on pelannut 260 runkosarjan peliä pistekeskiarvolla 24,8 pistettä, kirjauttaen keskimäärin 11,3 levypalloa, 3,1 syöttöä ja 1,7 blokkia. Miehen peliaika on ollut keskimäärin 30.6 minuuttia ottelua kohti.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo