Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Andy Murrayn Cincinnatin turnaus pysähtyi puolalaistykkiin

Andy Murrayn turnaus päättyi.
AOP

34-vuotiaan Andy Murrayn Cincinnatin Masters-turnaus päättyi toiselle kierrokselle, kun Puolan Hubert Hurkacz oli vahvempi suoraan kahdessa erässä 2-0 (7-6, 6-3) -lukemiin.

Skotlantilainen entinen maailman eliittipelaaja on tehnyt vahvaa paluuta takaisin kohti tennismaailman kärkeä, mutta tällä kertaa matka pysähtyi toiselle kierrokselle. Tämä turnaus oli Murrayn kuudes tänä vuonna ja skotin paras saavutus on toistaiseksi ollut Biellassa pelatun Challenger-turnauksen finaalipaikka helmikuussa Illya Marchenkoa vastaan, jossa kuitenkin tuli tappio suoraan kahdessa erässä.

Kesällä Murray on osallistunut vain Lontoon ATP-turnaukseen ja Wimbledoniin ennen Cincinnatin Masters-turnausta. Wimbledonissa Skotti selviytyi kolmannelle kierrokselle, mutta taipui Denis Shapovaloville suoraan kolmessa erässä.

Murray pelaa varmasti 1,5 viikon päästä alkavassa US Openissa.

Hurkaczia vastaan Murray menetti kahdesti syöttönsä, mutta onnistui avauserässä kertaalleen murrossa. Avauserä venyi aina katkaisupeliin asti, mutta Hurkacz hoiti erän nimiinsä. Toisessa erässä viidennessä pelissä Murraylla oli murtopallo, mutta ei onnistunut hyödyntämään sitä. Erän kahdeksannessa pelissä Murray menetti kuitenkin syöttönsä, kun Hurkacz käytti neljännen murtopallonsa hyödyksi ja pääsi syöttämään ottelua nimiinsä.

Puolalainen syöttötykki ei ole tänä vuonna hävinnyt peliäkään Yhdysvalloissa, sillä Hurkacz voitti keväällä Miamin Masters-turnauksen. Kolmannella kierroksella vastus tulee Espanjasta, kun olympialaisissa pronssia voittanu Pablo Carreno-Busta asettuu vastaan. Carreno-Busta voitti toisella kierroksella Dominik Koepferin suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis