Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev myllytti McDonaldin maanrakoon – Casper Ruud pysäytti Opelkan

Daniil Medvedev jatkoon Cincyssä.
AOP

Kanadan Masters-turnauksen loppuottelussa pelanneet Venäjän Daniil Medvedev ja Yhdysvaltain Reilly Opelka pelasivat toisen kierroksen ottelunsa Cincinnatin Masters-1000 -turnauksessa. Medvedev jatkoi helposti matkaansa kolmannelle kierrokselle, mutta Opelkan turnaus pysähtyi tällä kerralla toiseen otteluun.

Medvedev kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussa Mackenzie McDonaldin ainoastaan tunnin kestäneessä ottelussa helposti 2-0 (6-2, 6-2) -lukemin. Medvedev mursi ottelussa viisi kertaa yhdysvaltalaisen syötön ja menetti kertaalleen omansa. Venäläistähdellä ei ollut missään vaiheessa vaikeuksia ottelun aikana vaan voitti aseettoman yhdysvaltalaisen näytöstyyliin.

Turnauksessa kahdeksanneksi sijoitettu Norjan Casper Ruud oli liikaa Opelkalle. Ruud voitti ottelun 2-1 -erin (6-7, 6-0, 7-6) ja onnistui todella harvinaislaatuisesti voittamaan Opelkan 6-0 -luvuin toisessa erässä.

Avauserässä molemmat pitivät syöttönsä mallikkaasti, vaikka Opelkalle oli parhaimmillaan tarjolla kolme murtopalloa. Toisessa erässä Ruud mursi kolmesti parhaimmillaan lähes 240 kilometriä tunnissa syöttävän Opelkan syötön. Kolmannessa erässä kumpikin pelaaja piti tyylikkäästi syöttönsä. Ruudille oli erän 11. pelissä mahdollisuus murtoon, kun norjalaisella oli kaksi murtopalloa. Lopulta erä eteni katkaisupeliin, jossa norjalainen oli vahvempi luvuin 7-4.

Cincinnatin kolmannella ottelukierroksella Ruud saa vastaansa joko Yhdysvaltain Frances Tiafoen tai Argentiinan Diego Schwartzmanin. Medvedev kohtaa kolmannen kierroksen ottelussa vahvassa vireessä olevan Bulgarian Grigor Dimitrovin.

Kolmannella kierroksella nähdään myös yksi huikea ottelu, kun Italian Matteo Berrettini saa haasteen hyvältä ystävältään eli Kanadan Felix Auger-Aliassimelta, joka kaatoi Karen Khachanovin toisen kierroksen ottelussa. Pelaajat kohtasivat viimeksi Wimbledonin puolivälierässä, jossa Berrettini oli parempi 3-1 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis