Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Dominic Thiemin riesana rannevaiva – Hallitseva mestari ei puolusta US Openin mestaruuttaan

Dominic Thiemin kausi on ohi
AOP

Maailmanlistan kuudentena oleva Dominic Thiem on vetäytynyt US Openista ja samalla ilmoittanut, että pelaajan koko loppukausi on ohi. Thiem loukkasi ranteessa kesäkuun Mallorca Openissa, eikä itävaltalainen ole pystynyt pelaamaan sen jälkeen. Thiem on US Openin hallitseva mestari.

Thiem ilmoitti asiasta omalla Twitter-tilillään.

– Valitettavasti joudun vetäytymään US Openista ja minulta jää vuoden 2021 loppukausi pelaamatta.

– Olen todella pettynyt, etten pysty puolustamaan mestaruuttani New Yorkissa, mutta en ole toipunut kesäkuussa Mallorca Openissa saamastani rannevammasta.

– Tämä on todella vaikea päätös, mutta tiedän että se on oikea päätös. Minulla on edessäni pitkä ura ja on tärkeää etten ota riskejä ja kiirehdi takaisin kentälle.

Loukkaantuminen merkitsi Thiemille myös vetäytymistä kauden toisesta Grand Slam -kisasta, Wimbledonista. Toipuminen on kestänyt jo kuusi viikkoa ja se oli itävaltaisen mukaan sujunut hyvin, mutta viime viikolla ranne alkoi taas oireilla treeneissä. Thiem meni oitis lääkäreiden puheille, jotka määräsivät vaivaan lisää lepoa.

Thiem ei ole antanut tarkempaa arvioita paluustaan, mutta tänä vuonna se ei tule tapahtumaan. Jos toipuminen sujuu hyvin, pääsee itävaltalainen puolustamaan Australian avointen finaalipaikkaa tammikuun lopussa.

27-vuotias itävaltalainen pokasi viime vuoden US Openissa ensimmäisen Grand Slam -turnausvoittonsa pelattuaan ensin kolmessa finaalissa. Loukkaantumiseen päättyneestä kaudesta 2021 jäi käteen yhdeksän voittoa ja yhdeksän tappiota.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis