Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

John Isnerille uran 13 000. läpisyöttö – edellä vain yksi pelaaja

Isner iski uransa 13 000. ässän
AOP

208-senttinen John Isner eteni Cincinnatin Masters-turnauksen toiselle kierrokselle voittamalla Iso-Britannian Cameron Norrien ensimmäisellä kierroksella. Ottelua tahkottiin kolme erää, joiden aikana Isner oli vahvempi 4-6, 7-6(5), 6-4.

Ottelu jää kuitenkin historiankirjoihin ihan muusta syystä, sillä Yhdysvaltain Isner iski ottelussa uransa 13 000. läpisyötön. Isner on vain toinen pelaaja historiassa, joka on ylittänyt 13 000 ässän rajan.

Ottelussa Isner löi 26 läpisyöttöä, joten kokonaisässien määrä nousi 13 004:ään. Enemmän ässiä on syöttänyt vain Kroatian Ivo Karlović, jonka määrä on hurjat 13 709.

– Todella siistiä. Tiedän, että olen iskuetäisyydellä Ivosta, ehkä jopa ennätyksen rikkomisesta, Isner kommentoi ennätystään ATP:lle.

– Jos hän eläköityy pian, ennätys on takuulla saavutettavissa oleva virstanpylväs. Haluaisin tietenkin pitää ennätystä itselleni. Katsotaan pääsenkö sinne asti.

Nykyistä ennätystä hallussa pitävä Karlović on jo 42-vuotias ja maailmanlistan sijalla 207. Kroatialainen kuitenkin kilpailee edelleen aktiivisesti. Kroatialainen veteraani on 211-senttinen, eli jopa pidempi kuin Isner. Ei siis ole sattumaa, että erityisesti pitkät pelaajat ovat tunnettuja läpisyötöistä.

Isnerkin on jo 36-vuotias, mutta ATP-listan 26. sijalla oleva yhdysvaltalainen on edelleen mukana lajinsa kärkikahinoissa. Cincinnatissa Isner saa toisella kierroksella vastaansa Italian nuoren Jannik Sinnerin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis