Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Saga Vannisen kultajahti nuorten yleisurheilun MM-kisoissa sai loistavan startin

Saga Vanninen
AOP

Alle 20-vuotiaiden yleisurheilun MM-kisat starttasivat tänään Kenian Nairobissa. Mukana on suomalaisittain mielnkiintoinen joukko nuoria urheilijoita, jotka lähtivät tavoittelemaan menestystä.

Jo heti kisojen avauspäivän saldona saatiin useampi hieno suomalaissuoritus. Suurinta MM-kultatoivetta kantaa tällä hetkellä harteillaan seitsenottelija Saga Vanninen, jonka avauspäivä Nairobissa sujui loistavasti.

Seitsenottelussa oteltiin avauspäivänä 100 metrin aidat, korkeushyppy, kuulantyöntö sekä 200 metrin juoksu – Vanninen otti kolmesta lajista lajivoiton ja johtaa kilpailua tällä hetkellä pistein 3638.

100 metrin aidoissa Vanninen oli ylhäisessä yksinäisyydessä omalla sekuntiluvullaan. Nainen pysäytti kellon aikaan 13,60, kun kukaan muu urheilija ei päässyt alle 14 sekunin.

Korkeushypyssä Vanninen hyppäsi puhtaan sarjan aina kauden parhaaseensa 178 saakka. Uutta omaa ennätystä nainen yritti korkeudesta 181 kolmesti, mutta se osoittautui tällä kertaa liian korkeaksi. Naisen ennätys on 179.

Kuulantyönnössä Vanninen jatkoi ottelun dominointia ja voitti lajin 13,30 metrin työnnöllä. Tulos on kuitenkin huomattavasti Vannisen kauden parasta huonompi ja nainen olikin kuulantyöntöpaikalla silminnähden pettynyt, vaikka lajin selvästi voittikin. Avauspäivän seitsenottelu päättyi 200 metrin juoksuun, jossa Vanninen sijoittui toiseksi uudella omalla ennätyksellään 24,83.

Kesän ylivoimainen EM-mestari Vanninen on siis jälleen hyvällä kurssilla kuhlajahtia ajatellen. Toinen suomalainen seitsenottelussa on Neea Käyhkö, joka on avauspäivän jälkeen kahdeksantena pistein 2893.

Avauspäivässä nähtiin myös joukko muita hyviä suomalaisonnistumisia. Keihäskarsinnassa Janne Läspä sekä Onni Ruokangas heittivät itsensä finaaliin. Läspä oli karsinnan kolmas tuloksella 77,10 ja Ruokangas lunasti viimeisen finaalipaikan tuloksella 67,15.

Moukarissa Arttu Härkönen eteni myös hienosti finaaliin. Mies heitti karsinnoissa oman uuden ennätystuloksensa 70,63, joka riitti karsinnan yhdeksänteen sijaan.

100 metrin välierissä Eino Vuoren aika 10,43 ei aivan riittänyt finaalipaikkaan. Naisten puolella Johanna Kylmänen ja Anna Pursiainen jäivät niin ikää finaalin ulkopuolelle. Kylmänen juoksi välierässään neljänneksi ajalla 11,70 ja Pursiainen oli kuudes ajalla 11,90.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu