Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Yleisurheilu

Seitsenottelija Maria Huntingtonilla takareisivamma: kausi ohi!

Maria Huntingtonin kausi ohi
AOP

Seitsenottelija Maria Huntington joutuu lopettamaan kautensa ennenaikaisesti eikä puolusta mestaruuttaan Kalevan kisoissa. Tampereen Pyrintöä edustavan Huntingtonin vaivana on takareisivamma, joka vaatii kuntoutusta.

– Vasen takareisi on ollut juminen koko kesän. Siinä on ollut pientä oiretta, mutta olympialaisten jälkeen se alkoi oireilla sen verran kovaa, että hakeuduin tutkimuksiin, Huntington kommentoi Suomen Urheiluliiton mukaan.

– Jalasta otettiin magneettikuvat. Kuvien perusteella lääkäri totesi, että nyt on syytä keskeyttää kilpailukausi ja keskittyä takareiden kuntoutukseen. Muuten riskinä on, että vaivasta tulee pidempiaikainen riesa, Huntington jatkaa.

Huntingtonin koko kausi on ollut alavireinen, eikä Tampereen Pyrintöä edustava seitsenottelija ole hätyytellyt omaa ennätystään, joka on 6339. Kauden parhaat pisteet tulivat kauden ensimmäisestä ottelusta Itävallan Götzisistä, jossa Huntington kirjasi tuloksekseen 6318 pistettä. Olympialaisissa pistesaldo oli 6135 pistettä ja 17. sija.

Huntington on hallitseva Suomen mestari, joka on juhlinut voittoa kolmena perättäisenä vuonna Kalevan kisoissa. Vamma estää kuitenkin osallistumisen sekä Kalevan kisoihin että Tukholmassa järjestettävään Suomi–Ruotsi-maaotteluun.

– Se on todella harmi, mutta nyt pitää keskittyä siihen, että saan jalan kuntoon tulevalle harjoituskaudelle, Huntington harmittelee.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu