Seuraa meitä:

Yleisurheilu

Saga Vanniselta hirmukaari alle 19-vuotiaiden MM-kilpailuissa – Johtaa kilpailua selvällä erolla

Saga Vanninen on vireessä
AOP

18-vuotiaan Saga Vannisen upeat otteet yleisurheilun 19-vuotiaiden MM-kilpailuissa saivat jatkoa keihäspaikalla. 18-vuotias kiskaisi toisella heitollaan hirmukaaren 49,22 metriä, jolla hän paransi omaa ennätystään 34 senttimetriä. Vanninen voitti heitollaan seitsenottelun keihään ja paranteli samalla asemiaan ottelun kärkipaikalla.

Pahin kilpakumppani Viron Pippi Lotta Enoki heitti keihäskisassa 44,12 metriä. Kokonaispisteissä Vanninen (5326 pistettä) johtaa virolaista nyt jopa 373:lla pisteellä ennen Kenian Nairobissa käytävien MM-kisojen viimeistä lajia.

Pituudessa Vanninen jäi hieman omasta ennätyksestään hypäten parhaallaan 598 senttimetriä. Hyppy riitti kuitenkin säilyttämään hyvät asetelmat kilpailun kannalta, sillä Enok venytti sentilleen saman tuloksen pituushyppypaikalla.

Naisten seitsenottelu huipentuu illalla käytävään 800 metrin juoksuun.

Alle 19-vuotiaiden MM-kisoissa myös aitajuoksija Heidi Salminen ylitti itsensä parantaen 400 metrin aitajuoksun alkuerissä omaa ennätystään lähes sekunnilla. Loppuaika 58,12 riitti oman erän voittoon ja alkuerien nopeimpaan aikaan, mikä lupaa hyvää loppukilpailua ajatellen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Yleisurheilu