Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Yle kunnioittaa Kansainvälisen Paralympiakomitean #WeThe15-kampanjaa Pasilan linkkitornin valaistuksella

Yle Pasila linkkitorni
AOP

Kansainvälinen Paralympiakomitea IPC on julkistanut #WeThe15-kampanjan maailman vammatietoisuuden lisäämiseksi.

Torstaina aloitetaan Kansainvälisen Paralympiakomitean IPC:n koordinoima maailmanlaajuinen #WeThe15-kampanja. Kansainvälinen #WeThe15-kampanja näkyy eri puolilla maailmaa ja sen tarkoitus kestää vuosikymmenen ajan. Samalla muistutetaan, että Tokion paralympialaiset ovat ovella.

Ensi tiistaina Tokiossa avattavien paralympialaisten alla käynnistyvä #WeThe15 haluaa muistuttaa, että maailman väestöstä 15 prosenttia on henkilöitä, joilla on jokin vamma. Maailmanlaajuisesti se tarkoittaa noin 1,2 miljardia ihmistä, jotka haluavat äänensä kuuluviin yhteiskunnallisessa keskustelussa ja päätöksenteossa.

Ympäri maailmaa valaistaan torstaina merkittäviä rakennuksia ja maamerkkejä. Suomessa Yleisradion Pasilan linkkitorni saa kampanjan violetin tunnusvärin illan tummuessa, noin kello 19.30. Valaistus jatkuu iltaisin viikon ajan. Myös Helsingin päärautatieaseman kellotorni valaistaan kello 21.00 alkaen.

Kansainvälinen Paralympiakomitea toivoo, että #WeThe15:sta tulee maailmanlaajuisesti käytettävä tunnus, jota käytetään myös paralympialaisten jälkeen. #WeThe15-kampanjaon Kansainvälisen paralympiakomitean IPC:n, Kansainvälisen Vammaisliiton IDA:n, YK:n ihmisoikeusjärjestön, Unescon ja UNAOC n johtama kampanja.

Kampanjassa IPC, Erityisolympialaiset SO, Invictus -kisat ja Kansainvälinen kuurojen urheilukomitea ICSD tekevät ensimmäistä kertaa yhteistyötä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020