Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Andrey Rublev kaatoi ranskalaisveteraanin

Andrey Rublev juhli voittoa.
AOP

Andrey Rublev kaatoi kokeneen ranskalaispelaaja Benoit Pairen Cincinnatin Masters-turnauksen puolivälierässä kolmessa erässä 2-1 (6-2, 3-6, 6-3) -lukemin. Rublev kohtaa välierässä joko maanmiehensä Daniil Medvedevin tai espanjalaisen Pablo Carreno-Bustan.

– Häntä vastaan oli kyllä kova matsi. Ensimmäisessä erässä sain helposti voiton, mutta toisessa erässä Pairen lyönnit alkoivat onnistua ja hän sai energiaa yleisöstä, kommentoi Rublev voittoa kenttähaastattelussa.

Ottelun avauserä oli täysin venäläisen, sillä heti ensimmäisessä syöttövuorossa Rublev mursi Pairen nollille ja piti helposti oman syöttönsä. Pairella oli vaikeuksia peruslyöntiensä ja syötön kanssa avauserässä ja lopulta Rublev voitti erän 20 minuutissa tyylipuhtaasti 6-2 -lukemin.

Avauserän jälkeen ranskalainen sai fysioterapeutilta hoitoa olkapäähänsä ja peli alkoi kulkea aivan uudella tavalla. Paire piti oman syöttönsä helposti ja mursi heti toisen Rublevin syötön karaten 3-1 -johtoon. Loppuerän ajan Paire piti hyvällä syöttämisellä syöttönsä ja marssi 6-3 -erävoittoon Rublevin hieman turhautuessa.

Kolmanteen erään venäläinen tuli jälleen sisuuntuneena eikä Paire päässyt palautuksissaan Rublevin syöttöön kiinni alkuunkaan. Erä eteni kahdeksanteen peliin asti syöttöjen pidoilla, mutta lopulta Rublev mursi Pairen syötön ja pääsi syöttämään erä- sekä otteluvoiton itselleen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis