Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Cincinnatin Masters-turnauksessa on vuorossa puolivälierät – Benoit Paire haastaa Andrey Rublevin

Benoit Paire haastaa Rublevin.
AOP

Tenniksen Cincinnatin Masters-turnauksessa on edetty puolivälierävaiheeseen, kun vain kahdeksan pelaajaa on enää turnauksessa mukana.

Kärkisijoitetuista pelaajista pintansa ovat pitäneet kaikki. Venäläiset Daniil Medvedev ja Andrey Rublev sekä Kreikan Stefanos Tsitsipas ja kolmanneksi sijoitettu Alexander Zverev, joka on ollut hurjassa vireessä. Viidenneksi sijoitettu Matteo Berrettini tippui jatkosta kolmannella kierroksella ja kuudenneksi sijoitettu Denis Shapovalov taipui jo toisella kierroksella.

Perjantai-iltana alkavissa puolivälierissä nähdään mielenkiintoisia otteluita, kun ykkössijoitettu Medvedev saa kovan haasteen Pablo Carreno-Bustalta, jolle venäläinen taipui olympialaisissa. Medvedev toki kaatoi espanjalaisen Mallorcan nurmikenttäkisassa kesäkuussa.

Toinen mielenkiintoinen ottelu on Rublevin ja Ranskan Benoit Pairen välillä. Ailahtelevasti esiintyvä Paire on tiputtanut tämän turnauksen aikana jo John Isnerin ja Shapovalovin, joten kaikki aseet kokeneella ranskalaisella pitäisi olla väkivahvaa Rublevia vastaan.

Olympiakultaa voittanut Zverev saa omassa ottelussaan kovan haasteen, kun Norjan huippuvireessä oleva Casper Ruud testaa saksalaisen kunnon. Tähän asti Zverev on päässyt helpolla läpi turnauksen, mutta puolivälierässä saksalainen tulee saamaan kovan haasteen, vaikka esimerkiksi viime viikolla vahvan kesän massakentillä pelannut Ruud oli täysin vastaantulija Tsitsipasia vastaan.

Kreikan Tsitsipas kohtaa Berrettinin kahdessa erässä tiputtaneen Felix Auger-Aliassimen, joka on saanut jälleen pelistä kiinni. Nurmikentillä oivassa vireessä ollut kanadalainen oli olympialaiset ja kaksi edellistä turnausta enemmän tai vähemmän sekaisin, mutta Cincinnatissa peli on jälleen löytynyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis