Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Daniil Medvedev murskasi espanjalaishaastajan – Rublev vastaan välierässä

Daniil Medvedev juhli jälleen kerran voittoa.
AOP

Maailman tämän hetken paras tennispelaaja Venäjän Daniil Medvedev oli ylivoimainen Espanjan Pablo Carreno-Bustaa vastaan, sillä Medvedev käytti hieman alle tunnin voittaessaan suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-1, 6-1) -lukemin espanjalaisen.

Medvedev karkasi heti ensimmäisen erän alussa 3-0 -johtoon, kun venäläinen piti omat syöttönsä ja mursi kertaalleen Carreno-Bustan. Espanjalainen piti erän toisen syöttövuoronsa, mutta menetti 4-1 -tilanteessa toistamiseen syöttönsä ja venäläinen karkasi 6-1 -erävoittoon.

Toinen erä lähti Medvedevin osalta kahdella syötönmurrolla liikkeelle ja ATP-listan toisena oleva pelaaja karkasi 4-0 -johtoon ennen kuin Carreno-Busta sai pidettyä syöttönsä. Espanjalainen sai todella ikävän alun ottelulle, kun hyvästä mahdollisuudesta huolimatta Carreno-Busta ei onnistunut pitämään ensimmäistä syöttöään ja tämä johti siihen, että Medvedev karkasi turhan helpolla karkuun.

Ottelun viimeisessä syöttövuorossa Carreno-Busta johti jo 40-15, mutta menetti neljä pistettä putkeen menettäen syöttönsä ottelussa jo viidennen kerran.

Medvedev kohtaa Cincinnatin Masters-turnauksen välierässä maanmiehensä Andrey Rublevin, jota vastaan hän ei ole hävinnyt erääkään toistaiseksi.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis