Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev murskasi espanjalaishaastajan – Rublev vastaan välierässä

Daniil Medvedev juhli jälleen kerran voittoa.
AOP

Maailman tämän hetken paras tennispelaaja Venäjän Daniil Medvedev oli ylivoimainen Espanjan Pablo Carreno-Bustaa vastaan, sillä Medvedev käytti hieman alle tunnin voittaessaan suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-1, 6-1) -lukemin espanjalaisen.

Medvedev karkasi heti ensimmäisen erän alussa 3-0 -johtoon, kun venäläinen piti omat syöttönsä ja mursi kertaalleen Carreno-Bustan. Espanjalainen piti erän toisen syöttövuoronsa, mutta menetti 4-1 -tilanteessa toistamiseen syöttönsä ja venäläinen karkasi 6-1 -erävoittoon.

Toinen erä lähti Medvedevin osalta kahdella syötönmurrolla liikkeelle ja ATP-listan toisena oleva pelaaja karkasi 4-0 -johtoon ennen kuin Carreno-Busta sai pidettyä syöttönsä. Espanjalainen sai todella ikävän alun ottelulle, kun hyvästä mahdollisuudesta huolimatta Carreno-Busta ei onnistunut pitämään ensimmäistä syöttöään ja tämä johti siihen, että Medvedev karkasi turhan helpolla karkuun.

Ottelun viimeisessä syöttövuorossa Carreno-Busta johti jo 40-15, mutta menetti neljä pistettä putkeen menettäen syöttönsä ottelussa jo viidennen kerran.

Medvedev kohtaa Cincinnatin Masters-turnauksen välierässä maanmiehensä Andrey Rublevin, jota vastaan hän ei ole hävinnyt erääkään toistaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis