Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Rafael Nadal vetäytyy US Openista

Rafael Nadal jättää loppukauden väliin.
AOP

Maailman kautta aikain paras massapelaaja Espanjan Rafael Nadal joutuu vetäytymään loukkaantumisen takia US Openista ja samalla Nadal tiedotti, että koko loppukausi on hänen osaltaan ohi.

Kesällä Nadal hävisi uransa kolmannen ottelun Ranskan Avoimissa, kun espanjalainen taipu välierässä Novak Djokovicille, joka marssi lopulta turnauksen voittoon. Nadal joutui jättämään sekä Wimbledonin, että olympialaiset väliin.

– Olen tosi pahoillani, kun joudun ilmoittamaan, etten voi pelata enää tällä kaudella tennistä. Kuten kaikki tiedätte, niin olen kärsinyt paljon erilaisista vammoista jalkani kanssa ja se estää minun pelaamiseni loppukauden ajalta. Olen joutunut jättämään väliin isoja turnauksia tällä kaudella ja se on saanut minut todella surulliseksi, kertasi Nadal ATP:n nettisivuilla.

Nadal voitti tänä vuonna 25 ottelua ja hävisi neljä. Kokenut espanjalainen voitti sekä Rooman, että Barcelonan turnaukset.

– Yksi asia mistä voitte olla varmoja on se, että tulen tekemään kaikkeni, jotta voin palata peleihin takaisin ensi kaudella, jatkoi Nadal.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis