Seuraa meitä:

Koripallo

Seagulls vahvisti Korisliiga-joukkuettaan entisellä NBA G -liigamestarilla

Helsinki Seagulls Korisliiga
AOP

Korisliiga-joukkue Helsinki Seagulls teki ensimmäisen ulkomaalaiskiinnityksensä tälle kaudelle, kun se palkkasi yhdysvaltalaisen Tim Bondin.

Yhdysvaltalainen Tim Bond pelaa paikkoja 1-3. Baltimoren Marylandista kotoisin oleva 25-vuotias Bond on pelannut aiemmin urallaan kaksi kautta NBA G -liigassa Rio Grande Valley Vipersissa ja Westchester Knicksissä. Tämän lisäksi hän on pelannut Meksikon liigassa Ostioneros de Guaymasin joukkueessa ja päättyneellä kaudella hän pelasi Dominikaanisessa tasavallassa El Million Yirehin joukkueessa.

Bond on innoissaan uudesta mahdollisuudestaan.

– Olen todella onnellinen ja haluankin kiittää Helsinki Seagullsia saamastani mahdollisuudesta aloittaa urani ensimmäinen Euroopan vuosi Helsingissä. Toivon että saankin lämpimän tervetulotoivotuksen kotiyleisöltä heti ensimmäisessä ottelussamme! Olen valmis tekemään kaikkeni sen eteen, että voimme yhdessä joukkueena voittaa jokaisen ottelumme.

201-senttinen Eastern Michiganin yliopiston kasvatti on ansainnut NBA G -liigauransa aikana 82 ottelussa yhteensä 514 pistettä, 243 levypalloa, 268 syöttöä. Hänet tunnetaan erityisesti taitavana puolustuspelaajana, josta kahden kauden aikana ansaitut 66 riistoa ja 55 torjuntaa kertovat miehen taidoista kentän molemmissa päissä.

Yliopistokausillaan hänet valittiin Mid-American Conferencen MAC:n vuoden puolustuspelaajaksi 2018 ja MAC All-Defensive Teamiin Bond valittiin peräti kolmesti. Upeiden henkilökohtaisten yliopistosaavutusten lisäksi Bondin uran ehdoton tähtihetki on ollut NBA G -liigan mestaruus Rio Grande Valley Vipersissa vuonna 2019.

Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso on tyytyväinen uuteen takamieheen.

– Bond on todellinen monitoimimies. Hän kykenee hyökkäämään kolmella eri pelipaikalla. Tim tuo tukea takapelaajillemme sekä luo heitto- ja ajouhkaa myös kolmospaikalta.

– Hän on erittäin liikkuva ja omaa ison sylivälin. Nämä asiat kiinnittivät huomioni, koska ne sopivat täydellisesti puolustuskonseptiimme. Hänet palkittiin useaan otteeseen konferenssissaan puolustusansioista ja nämä asiat siirtyivät myös ammattilaiskentille. Odotan mielenkiinnolla hänen ensimmäistä Euroopan vuottaan Seagullsin riveissä, Laakso kertoo.

Helsinki Seagullsin kokoonpano on syntyneen sopimuksen myötä tällä hetkellä 11 pelaajan vahvuinen: Tim Bond, Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Santeri Makkonen, Samuli Mäkelä, Lassi Nikkarinen ja Emil Skyttä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Koripallo