Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Tokion paralympialaiset on ongelmissa sairaalapalveluiden kanssa

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Tokion paralympialaiset painii samanlaisten korona-ongelmien kanssa kuin varsinaiset kesäolympialaisetkin. Nyt ongelmia on sairaanhoidon kanssa.

Sairaala, joka on nimetty hoitamaan loukkaantuneita tai sairaita paralympialaisiin liittyviä ihmisiä, hylkäsi kisojen järjestäjän pyynnön tarjota hätäapua myös vakavissa tapauksissa. Sairaalan tiedotteessa sanottiin, että se on jo liian kiireinen korona-potilaiden kanssa.

– On mahdotonta hyväksyä tällaista pyyntöä, kun tarvitaan luonnonkatastrofin tason vastaus viruksen leviämisen hillitsemiseksi, Yuichi Hamabe, joka johtaa pääkaupungin Sumidan Tokion metropoliittisen Bokutoh-sairaalan kolmannen asteen sairaanhoitokeskusta, totesi tiedotteessa.

Sairaalan mukaan se allekirjoitti sopimuksen paralympialaisten järjestelykomitean kanssa, jossa se sitoutuu ottamaan vastaan ​​kisoihin liittyviä ihmisiä, urheilijoita lukuun ottamatta, jotka loukkaantuvat tai sairastuvat tapahtuman aikana yleislääkäripalvelujen puitteissa.

Järjestäjätoimikunta pyysi 12. elokuuta kolmannen asteen ensiapukeskusta ottamaan vastaan ​​myös hätäpotilaita, jotka loukkaantuvat vakavasti tai sairastuvat vakavasti kilpailupaikoilla.

Keskus hylkäsi pyynnön, koska se on lääketieteellinen laitos, joka on nimetty hoitamaan tartuntatauteja, mukaan lukien koronaa, ja sen lääketieteelliset palvelut ovat jo rasittuneet uusien koronavirus-infektioiden räjähdysmäisen kasvun vuoksi.

– Järjestäjätoimikunta teki pyynnön juuri ennen paralympialaisten alkua. Se osoittaa, että kisoja ei pidetä turvallisina. Asianomaisten osapuolten tulisi nopeasti keskustella siitä, jatketaanko paralympialaisia, Hamabe painotti.

Muut hoitolaitokset, jotka on nimetty ottamaan vastaan ​​loukkaantuneita tai sairaita paralympialaisiin liittyviä ihmisiä kisojen aikana, sanoivat myös, etteivät ne voi tarjota ylimääräisiä hätäpalveluja.

Yhden korkean Tokion pääkaupunkiseudun sairaalan vanhempi virkamies sanoi, että nämä hoitolaitokset eivät voi antaa erityiskohtelua paralympialaisille, koska ne toimivat perussairaaloina kullakin alueella ja ovat vastuussa lääketieteellisten palvelujen tarjoamisesta paikallisille asukkaille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020