Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Venäjällä taas iso nippu doping-käryjä

painonnosto
AOP

Kuusi venäläistä urheilijaa on hylätty doping-sääntöjen rikkomuksista. Joukossa on neljä painonnostajaa sekä uimari ja yleisurheilija.

Neljä painonnostajaa, uimari ja yleisurheilija on saanut rangaistuksen dopingin vastaisista rikkomuksista. Käryistä kertoi Venäjän antidoping-virasto RUSADA. Yksi painonnostajista on saanut rangaistuksen kilpailemisesta kilpailukiellon aikana, kaksi todisteiden perusteella siitä, että he ovat käyttäneet kiellettyä ainetta tai menetelmää, ja kolmas doping-rikkeestä, johon liittyy kielteisen aineen kielteinen analyyttinen havainto.

Painonnostaja Sergei Orešnikov on tuomittu neljäksi vuodeksi kilpailukieltoon kilpailukiellon rikkomisesta. Oreshnikov sai alunperin neljän vuoden kilpailukiellon marraskuussa 2018, ja hänen uusi kieltonsa alkaa 1. lokakuuta 2022, jolloin hänen edellisen kieltonsa oli määrä päättyä.

Artur Kabisoville on määrätty kuuden vuoden kilpailukielto 30. kesäkuuta alkaen, koska hänen on todistettu käyttäneen ainetta tai menetelmää, joka on Maailman antidoping-toimiston WADA:n kiellettyjen luettelossa. Kabisov voitti hopeamitalin alle 105-kiloisten sarjassa vuoden 2016 Venäjän painonnostomestaruuskilpailuissa.

Painonnostaja Aleksandra Paraschukia on rangaistu kahden vuoden kilpailukiellolla 30. kesäkuuta alkaen, koska on todisteita siitä, että hän käytti WADA:n kiellettyjen aineiden luettelosta löytyvää ainetta. Toiselle painonnostajalle, Dmitri Gretsille, on annettu kahden vuoden kielto 21.5.2020 alkaen kiellettyjen aineiden käytöstä.

Uimari Denis Ždanoville on määrätty kolmen vuoden kilpailukielto 28. toukokuuta 2021 alkaen, koska on todisteita siitä, että hän käytti ainetta tai menetelmää, joka on WADA:n kiellettyjen luettelossa. Yleisurheilija Sergei Mihailovski on tuomittu neljän vuoden kilpailukieltoon 27. toukokuuta alkaen. Mihailovski sai rangaistuksen kielletyn aineen käytöstä tai sen yrittämisestä sekä näytteenoton välttelemisestä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut