Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Golfpiste: Golftähti Jon Rahm tylyttää PGA Tourin finaalisarjaa

Jon Rahm golf Espanja
AOP

Jon Rahmin mielestä kahdessa ensimmäisessä pudotuspeliturnauksessa saavutetun menestyksen merkitys jää päätöskisan lähtötilanteessa liian ohueksi.

Jon Rahm iski kauden ensimmäisen pudotuspeliturnauksen toisella kierroksella tuloksen 67 pysytellen kisan kärjessä lyönnin erolla toiseksi nousseeseen Tony Finauhin.

Espanjalainen pelasi avauspäivänä bogittoman kierroksen, eikä hänen korttiinsa ilmestynyt perjantainakaan yhtään paria heikompaa reikätulosta. Birdiejä on koossa 12, joista neljä tuli toisella kierroksella. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun 110 kilpailua PGA Tourilla tilastoinut Rahm on saapunut kiertueella puolimatkan krouviin ilman bogeja.

Vaikka Rahm on ollut New Jerseyssä tyytyväinen otteisiinsa, FedEx Cupin finaalisarjan nykyinen pelisysteemi joutaisi hänen puolestaan romukoppaan.

– Ajatellaan, jos voitat kaksi ensimmäistä kilpailua, mutta et pelaa hyvin viimeisessä, saatat pudota FedEx Cupin lopullisella listalla hyvinkin kauas. En pidä tätä reiluna, enkä pidä koko systeemistä ollenkaan, Rahm sanoi.

Rahm ihmetteli, että pelaaja saattaa voittaa varsinaisella kaudella vaikka kuinka monta kilpailua ja vielä kaksi ensimmäistä pudotuspeliturnaustakin, mutta ei välttämättä sijoitu hyvin FedEx Cupissa, jota on mahdollisesti hallinnut suvereenisti koko kauden.

– Ymmärrän sen, että televisiokatselijoille pitää tarjota jännitystä ja taustalla on voittaja vie kaiken -ajatusmalli. Mutta pelasit ennen Tour Championshipiä sitten miten hyvin tahansa, saat vain kahden lyönnin etumatkan neljän päivän finaaliturnaukseen. Tuollainen johto saattaa huveta jo kahden reiän aikana, Rahm jyrähti.

Hieman kiitostakin Rahmilta herui PGA Tourin pudotuspelisarjan tämänhetkiselle systeemille. Siinä missä aiemmin tarvittiin matemaatikkoja selvittämään, kenellä on mahdollisuus voittaa FedEx Cup, nyt jokainen kotisohvalla finaaliturnausta katsova tietää tuloslistaa vilkaisemalla missä mennään.

Lähde: Golfpiste

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut