Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Joensuun Mailan naisten Superpesis-joukkue lopettaa kautensa etuajassa korona-vaikeuksien vuoksi

Joensuun Maila
AOP

Naisten Superpesiksessä yhdeksäntenä majaileva Joensuun Maila on päättänyt lopettaa kautensa etuajassa koronan vuoksi. Joukkueelta on peruttu kolme runkosarjan viimeistä ottelua.

Joensuun Mailan naisten Superpesis-joukkueessa todettiin korona-tartunta 16.8. Samalla koko joukkue oli altistunut koronavirukselle edellisen viikonlopun harjoituksissa ja lauantain kotiottelussa Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Altistuneet asetettiin Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Siun soten toimesta karanteeneihin.

Karanteenien vuoksi JoMan kotiottelu Manse PP:tä vastaan peruttiin. Karanteeniin asetettujen joukossa oli myös JoMan B-tyttöjen pelaajia, minkä vuoksi joukkueen puolivälieräavaus KeKiä vastaan peruttiin. Vähän myöhemmin ilmoitettiin myös, että Mailan pelit Feraa ja Mynämäen Vesaa vastaan jouduttiin myös perumaan.

Kaikki altistuneet on testattu kahteen kertaan ja tulokset ovat olleet negatiivisia. Karanteenit olisi teoriassa voitu purkaa toisten testitulosten varmistuttua, mutta Siun sote suositteli silti myös sunnuntain ottelun peruuttamista.

– Yhteistyö ja vuoropuhelu soteviranomaisten sekä Pesäpalloliiton kanssa on ollut koko ajan hyvää, vaikka työmäärä ja paineet ovat kaikilla kovat. Siitä kiitokset Siun soten Jennifer Siebernsin joukkueelle ja liiton kilpailupäällikkö Timo Lammiselle sekä muille seuroille, JoMan toimitusjohtaja Matti Lindholm kommentoi seuran tiedotteessa.

– Joukkuekin otti asian vakavasti ja vaikka pelihalut olivat kovat, niin päätös oli lopulta joukkueen oma.

Epätasaisten pelimäärien vuoksi naisten Superpesiksessä on siirrytty käyttämään pistekeskiarvoa. Päätöksestä tiedotettiin Pesäpalloliiton puolesta aiemmin tällä viikolla. JoMan kausi päättyy yhdeksänteen sijaan.

– Joukkueen puolesta harmittaa, että heidän kautensa päättyy ja tavoiteltu pudotuspelipaikka jää saavuttamatta tällä tavalla. Tässä tilanteessa pelin peruminen on kuitenkin ainoa mahdollisuus, Lindholm päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo