Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Kehonrakennusmaailmaa on kohdannut suuri järkytys – Neljä huippua kuoli viikon sisällä

kehonrakennus
AOP

Maailman kehonrakennuspiireissä on käynyt karu kato, kun viikon sisällä Alena Hatvani, Orlando Gallucci, Phil Hernon ja Sofia Graham menehtyivät.

Tšekkiläinen kehonrakentaja Alena Hatvani kuoli Espanjan Alicantessa viime sunnuntaina. Vahvistamattomien raporttien mukaan Hatvani, joka osallistui kolmeen kilpailuun Manionin ammattilaisliigassa, käytti sellaisia harjoituskeinoja, joita hänen kehonsa ei kestänyt pyrkien saavuttamaan maksimaalisen kunnon. Vaikka hänet vietiin sairaalaan ja lääkäreiden valvontaan, hän menehtyi.

Italialainen kehonrakentaja Orlando Gallucci löydettiin kuolleena vain muutaman päivän kuluttua Hatvanin kuolemasta Alicantessa, Espanjassa, samassa kaupungissa kuin jossa Hatvanikin menehtyi. Hänen kuolemansa syytä ei ole vahvistettu. Gallucci oli Espanjassa auttaakseen muita kilpailijoita, jotka kilpailivat viikonloppuna. Hän päätti jatkaa oleskeluaan ja jatkaa harjoitteluaan.

Gallucci asui Avellinossa, Italiassa, mutta oli kotoisin Solofrasta. Hän oli kilpailija ja henkilökohtainen valmentaja. Valmentajana työskentelyn lisäksi Gallucci oli edelleen aktiivinen kilpailija NPC-tasolla.

Perjantaina saatiin lisää surullisia uutisia, kun raportoitiin, että yhdysvaltalainen IFBB Pro -kehonrakentaja Phil Hernon on kuollut. Kuolinsyytä ei ole julkistettu. Hernon tunnetaan parhaiten Mr. USA 1995 -mestarina. Tiedon Hernonin kuolemasta raportoi ensimmäisenä Muscular Development virallisella Instagram-tilillään.

Vaikka alkutiedot ovat tällä hetkellä vähäiset, Hernon oli aiemmin julkaissut vuonna 2020 Instagram-viesteissä, että hänen oli oltava dialyysissä. Hänen sosiaalisen median kanavillaan on ollut vähän toimintaa. Hänen viimeisimmät postauksensa ovat alkuvuodesta 2020.

Sofia Graham kuoli nukkuessaan tuntemattomasta syystä. 27-vuotias oli nouseva esiintyjä NPC-tasolla. Graham oli kilpaillut muutaman vuoden ja oli hankkimassa Pro-korttia. Hän oli viiden parhaan joukossa Jr USA:ssa ja WPD:ssä samalla, kun hän sijoittui lähelle huippua Pohjois-Amerikan kaudella 2020.

Georgiassa syntynyt Graham adoptoitiin ja lopulta muutti Virginiaan. Hän työskenteli hammaslääkärin avustajana ja jatkoi unelmaansa kehonrakennusurheilun ammattilaiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut