Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Cincinnatin Masters-kisan finaaliin mielenkiintoinen pari

Alexander Zverev
AOP

Cincinnatin Masters-1000 -turnauksen välierissä nähtiin yllätys, kun Venäjän Daniil Medvedev taipui maanmiehelleen Andrey Rubleville 2-1 (2-6, 6-3, 6-3) -lukemin. Toisessa välierässä Alexander Zverev nousi kuilunpartaalta voittoon kreikkalaistähti Stefanos Tsitsipasista 2-1 (6-4, 3-6, 7-6) -lukemin.

Ensimmäisessä välieräottelussa maailman kakkospelaaja Medvedev sai hyvän lähdön peliin ja mursi kolme kertaa maanmiehensä syötön avauserässä. Medvedev toki menetti myös yhden oman syöttönsä, joten erä meni suosikille 6-2 -lukemin.

Toisessa erässä Rublev sai syöttöpelinsä toimimaan, vaikka ensimmäisessä pelissä olikin vaikeuksia saada syöttö pidettyä. Lopulta 4-3 -tilanteessa Rublev onnistui murtamaan Medvedevin syötön viidennellä murtopallolla ja tämä vei Rublevin erässä syötön pidon päähän voitosta. Medvedev sai Rublevin viimeisessä syöttövuorossa kaksi murtopalloa itselleen, mutta maanmies piti syöttönsä ja nappasi erävoiton 6-3 -lukemin.

Kolmannessa erässä pelaajat menivät tasatahtia aina seitsemänteen peliin asti, jolloin Rublev mursi Medvedevin syötön ja siirtyi 4-3 -johtoon. Tämän jälkeen maailmanlistan seitsemäs piti syöttönsä nollilla ja mursi uudestaan suursuosikin, joka johti erä- ja otteluvoittoon.

Jälkimmäisessä välierässä olympiavoittaja Zverev hallitsi avauserää ja piti syöttönsä helposti. Saksalainen otti murron erän viidennessä pelissä ja marssi komeaan 6-4 -erävoittoon.

Toisen erän alussa Zverev mursi Tsitsipasin ensimmäisen syötön ja pääsi murron sekä pidon turvin 2-0 -johtoon. Saksalaisen syöttö alkoi kuitenkin kadota ja kreikkalainen mursi Zverevin kaksi kertaa putkeen kääntäen asetelman päälaelleen. Lopulta Tsitsipas vei erän 6-3 -lukemin nimiinsä.

Kreikkalainen pääsi kolmannen erän alussa jo kahden syötönmurron kautta 4-1 -johtoon, mutta ei onnistunut voittamaan erää ja ottelua. Zverev mursi Tsitsipasin syötön 4-1 ja 5-4 -tilanteissa, ja vei erän katkaisupeliin, jossa saksalainen oli parempi lukemin 7-4.

Zverev ja Rublev kohtaavat turnauksen loppuottelussa, joka alkaa sunnuntai-iltana kello 23.30.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis