Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1:n jättävä Honda ei aio jättää Red Bullia täysin oman onnensa nojaan

Red Bullin Max Verstappen ajoi paalulle
AOP

Red Bullin moottoritoimittajana vielä tällä kaudella toimiva Honda on ilmaissut julkisesti aikeensa jatkaa Red Bullin tukemista jatkossakin, vaikkei se enää moottoritoimittaja olekaan.

Hondan moottoriurheilusta vastaava johtaja Masaya Nagai totesi Motorsportin haastattelussa, että on edelleen epäselvää, miten Honda tekee yhteistyötä Red Bullin kanssa, kun F1-aktiviteetit on saatu päätökseen tämän kauden jälkeen.

– Itse asiassa emme ole lopettaneet keskustelua Red Bullin kanssa siitä, miten se tehdään. He aloittivat myös voimanlähdeosaston, joten täytyy selvittää kuinka pitkälle olemme siirtäneet moottoritaitomme ja kuinka pitkän siirtymäajan tarvitsemme siihen. En ole päättänyt, miten tuemme sitä, Nagai pyöritteli.

Päätös F1-maailmasta poistumisesta tehtiin Hondalla jo pitkän aikaa sitten.

– Tästä lähtien meidän on käytettävä kehitysresurssejamme hiilineutraaliuteen. Olen puhunut siitä aikaisemmin. Meillä on sama ajatus edelleen, joten emme vetäydy, Nagai toteaa.

– Mutta siksi kaikilla, myös instituutin henkilökunnalla, on samat tunteet tätä vuotta kohtaan. Luulen, että tunteet on välitetty Red Bullille ja tulokset ovat tämän vuoden kaltaisia. Kausi jatkuu. Mutta haluan kilpailla ilman pahoitteluja. Kaikki on päässäni, mies alleviivaa.

F1:ssäkin siirrytään kohti hybridi- ja sähkömoottoreita. Red Bullin käyttämä Hondan lisenssi jatkuu vuoteen 2024 saakka ja uudet moottorisäännökset astuvat voimaan vuonna 2025. Nagai ei usko, että Honda olisi palaamassa modernien moottoreidensa kanssa moottoritoimittajaksi.

– Emme ole mukana tässä. Koska olemme ilmoittaneet kilpailemisen päättymisestä, emme voi tehdä vastuullisia lausuntoja, vaikka puhumme tässä vaiheessa vuodesta 2025 tai myöhemmin, joten pidättykää siitä. Olemme täällä, Nagai toteaa.

– Ei ole suoraa ajatusta siitä, että meidän pitäisi tehdä se uudelleen, koska olemme niin hyvässä kunnossa, mutta voimanlähteet muuttuvat edelleen. Kilpailutapamme voi muuttua hiilineutraalissa trendissä. Jos on huippukilpailu, jossa voimme osallistua taisteluun, voimme harkita osallistumista siihen. Tällainen aika voi tulla, mies päättää.

Lähde: Motorsport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1