Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-seura Miami Heat otti tiukan linjan korona-rokotusten suhteen

Miami Heat NBA
AOP

NBA:ssa pelaava koripalloseura Miami Heat on ottanut tarkan kannan taistelussa koronaa vastaan. Se vaatii 1.9. alkaen täyttä rokottautumista kaikilta työntekijöiltään.

NBA-koripallojoukkue Miami Heat kertoi tiedotteessaab, että kaikkien sen työntekijöiden on oltava täysin rokotettuja 1. syyskuuta mennessä, koska koronan Delta-variantti nostaa jatkuvasti tartuntalukuja Floridassa. Poikkeukset sallitaan niille, jotka odottavat toista annosta kaksoisrokottettavasta rokotetteesta tai niille, joilla on pätevä terveydellinen syy tai vilpitön uskonnollinen vakaumus, seura kertoi perjantaina.

Työntekijöitä, jotka eivät ole täyttäneet rokotusvaatimuksia tähän päivään mennessä, ei päästetä töihin, ja jos he eivät noudata vaatimuksia, heidän katsotaan lopulta eronneen.

Heat sanoi lausunnossaan, että live-tapahtumien vakaus ja menestys riippuvat turvallisuuden priorisoimisesta – pelaajilla, työntekijöillä, kumppaneilla, faneilla, myyjillä ja medialla.

– Yksi keinoista minimoida merkittävästi korona-tartunnan riskiä on varmistaa, että koko henkilökuntamme on rokotettu, Heat totesi.

Heat ei ole vielä paljastanut suunnitelmiaan ottaa fanit vastaan ​​kotipeleihin tällä kaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo