Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Ryan Crouser työnsi hirmutuloksen Eugenessa

Ryan Crouser sai tuulettaa jälleen.
AOP

Yhdysvaltain miesten kuulantyönnön kaksinkertainen olympiavoittaja Ryan Crouser työnsi jälleen yli 23 metriä, kun Eugenessa käytiin Timanttiliigan osakilpailu. Maailmanennätystä nimissään pitävä Crouser työnsi neljännellä kierroksella kisan voittotuloksen 23,15, joka on maailman kautta aikain kolmanneksi pisin työntö.

Crouser mittautti ensi kesän MM-kisojen näyttämöllä hurjan sarjan, sillä lyhyin työntö oli 22,37. Crouser aloitti tuloksilla 22,95 ja 22,90. Viidennellä kierroksella yhdysvaltalainen paukutti vielä 22,89 kantaneen tuloksen, joten maailman paras kuulantyöntäjä vahvisti jälleen asemaansa.

Kisassa toiseksi sijoittui kuudennen kierroksen onnistumisen myötä Brasilian Darlan Romani ja kolmas oli Tokiossa hopeaa voittanut Joe Kovacs. Kovacsin pisin työntö syntyi neljännellä kierroksella, kun kuula kantoi lukemiin 21,94, mutta Dohan maailmanmestari vuodelta 2019 ei saanut tulosta viimeisellä kierroksella, joten Romani oli kisassa toinen. Tokiossa neljänneksi jätetty brasilialainen työnsi viidennellä kierroksella pisimmän työntönsä 21,69 ja kuudennella kierroksella 21,44, joka riitti kakkostilaan.

Kisassa neljäs oli Tokiossa pronssia napannut uudenseelannin Tomas Walsh tuloksella 21,25. Tokiossa yhdysvaltain kolmantena edustajana mukana ollut Payton Otterdahl jäi kisan seitsemänneksi vaivaisella tuloksella 20,28. Otterdahl tiputti kisakoneesta Darrell Hillin, joka oli tässä kisassa kuudes 21,03 kantaneella työnnöllä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu