Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Yleisurheilujohtaja Sebastian Coe: Hormonitasorajat ovat tulleet jäädäkseen

Sebastian Coe puheenjohtaja Maailman yleisurheiluliitto WA
AOP

Maailman yleisurheiluliitto WA:n puheenjohtaja Sebastian Coe otti viikonloppuna tiukasti kantaa yleisurheilupiirejä kuohuttavaan hormonitasoraja-säännöstöön.

Maailman yleisurheiluliitto WA:n puheenjohtaja Sebastian Coe totesi, että säännöt, jotka estävät naisurheilijoita, joilla on korkea testosteronitaso, osallistumasta 400 metrin ja mailin välisiin tapahtumiin, ovat täällä jäädäkseen. Coen kommentti tuli sen jälkeen, kun julkisuudessa korjattiin vuoden 2017 tutkimuksen tiedot, jotka olivat osa sääntöjen käyttöönotossa käytettyä näyttöä.

Korjaus johti vaatimuksiin sääntöjen soveltamisen keskeyttämisestä urheilijoille, joilla on eroja seksuaalisessa kehityksessä.

– Me ehdottomasti pidämme kiinni näistä säännöistä, Coe totesi yksiselitteisesti.

Tietojen korjaus ilmestyi British Journal of Sports Medicine -lehdessä, ja sen takana olevat tiedemiehet hyväksyivät sen, että aiemmat tutkimustulokset olisivat voineet olla harhaanjohtavia.

Etelä-Afrikan keskimatkojen juoksijan Caster Semenyan lakimiehet vaativat sääntöjen keskeyttämistä. Semenya ei päässyt puolustamaan olympiavoittojaan Tokion kesäolympialaisiin, koska hänen testosteroniarvonsa olivat liian korkeat ja hän kieltäytyi ottamasta tasoja laskevaa lääkitystä.

WA vastasi sanomalla, että muutos selventää tämän tutkimuksen tutkivaa luonnetta. Sillä ei kuitenkaan ole vaikutusta WA:n tekemään vuosikymmenien mittaiseen tutkimukseen, joka määritti naisten luokittelukelpoisuussääntöjä.

WA viittasi myös useisiin vertaisarvioituihin julkaisuihin, jotka tukivat syy-yhteyttä kohonneiden testosteronitasojen ja antropometristen/fysiologisten ominaisuuksien ja yleisurheilun suorituskyvyn välillä nuorilla naisilla.

Puheenjohtaja Coe puolustaa liittonsa päätöksiä.

– Säännösten taustalla on kymmenen vuoden vankka tiede. Olen pahoillani, jos on urheilijoita, joita asianajajat ovat usein johtaneet harhaan omasta kiinnostuksestaan ​​ja ristiriitaisista havainnoistaan. Todellisuus on, että säännöt ovat täällä pysyäkseen.

Hän kehotti myös urheilijoita, jotka esittivät aihetta koskevia kysymyksiä, puhumaan organisaatiolleen.

– Saat oikeat ja selkeät tieteelliset vastaukset, ei joitain häpeällisiä kommentteja ja havaintoja, joita olemme nähneet viime päivinä, Coe täräytti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020