Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Aikuisviihteellä rikastunut entinen kilpa-ajaja Renee Gracie aikoo ostaa kilpa-autotallin

Bathurst 1000
AOP

OF-tähti Renee Gracie aikoo kuluttaa miljoona dollaria rahoittaakseen paluun V8-superautokilpailuihin. Naisen haaveena on oma talli.

Renee Gracie paljasti aiemmin tällä viikolla tavoitteensa ostaa oma tiiminsä päästäkseen Bathurst 1000 -kilpailuun.

– Aion ostaa oman joukkueeni. Saan joka toinen päivä tarjouksia mennä kilpailemaan jonkun toisen autolla.

Renee sanoi haluavansa pitää oman unelmansa elossa, mikä tarkoittaa, että hän toivoi saavansa villin kortin Bathurst 1000:een. Villit kortit annetaan lupaaville yleisön miellyttäjille tai eläkkeellä oleville kilpailijoille, jotta he voivat kiinnittää enemmän huomiota lajiin.

Renee sanoi voivansa elvyttää tylsän lajin, koska kiinnostuksensa lajiin houkuttelisi lisää ihmisiä kilparadoille.

– Mielestäni on täysin mahdollista, että minua harkitaan villiksi kortiksi.

Puhuessaan kiinnostuksesta, jonka hän voisi saada lajia kohtaan, Gracie totesi olevansa ainutlaatuinen.

– Ei ole liikaa naisia, jotka ovat kilpailleet – puhumattakaan sellaisista, joka on kilpaillut aikaisemmin ja tehnyt pornoa.

Renee päätti sanomalla, ettei hän ole pystynyt selviytymään kokonaisen kilpailun katsomisesta tänä vuonna, koska laji on tylsä.

– Sammutan sen muutaman kierroksen jälkeen, koska se toistuu eikä paljon tapahdu. Laji oli paljon parempi neljä tai viisi vuotta sitten.

Hän lopetti sanomalla, että hän uskoi voivansa ehdottomasti päästä kymmenen parhaan joukkoon ja uskoi voivansa taistella tiensä keskikastiin.

Renee oli osa naisjoukkuetta, joka kilpaili Bathurstissa vuonna 2015. Renee kilpaili myös Simona de Silvestron kanssa vuonna 2016. Renee kuitenkin lopetti kilpailemisen seuraavana vuonna, kun hän sanoi, että lajin kalliit kulut pakottivat hänet poistumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut