Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Alexander Zverev murskasi Andrey Rublevin – Zverev kahden turnausvoiton putkessa US Openiin

Alexander Zverev
AOP

Saksan olympiakultaa voittanut Alexander Zverev oli Cincinnatin Masters-turnauksen herra ja hidalgo, kun Zverev kaatoi turnauksen loppuottelussa Venäjän Andrey Rublevin suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-2, 6-3) -lukemin.

Zverev oli turnauksessa ylivoimainen, sillä saksalainen hävisi ainoastaan yhden erän ja se tuli välieräottelussa Stefanos Tsitsipasia vastaan.

Ottelu alkoi saksalaisen osalta parhaalla mahdollisella tavalla, sillä Zverev karkasi heti 4-0 -johtoon kahdella syötönmurrolla. Ensimmäisen erän loppu kesti vain viitisen minuuttia, kun kumpikin pelaaja voitti nopeaan tahtiin omat syöttönsä.

Toisessa erässä Zverev aloitti jälleen vahvasti, kun saksalainen mursi heti venäläisen syötön ja pääsi 2-0 -johtoon pidettyään syöttönsä. Rublev piti erässä toisen syöttönsä, mutta menetti kolmannen ja Zverev pääsi jälleen kahdella syötönmurrolla johtoon ja syöttämään 5-2 -tilanteessa mestaruudesta. Tässä vaiheessa Rublev mursi yllättäen Zverevin syötön ja pääsi vielä kertaalleen itse syöttämään. Rublev menetti 5-3 -tilanteessa kuitenkin oman syöttönsä ja koko ottelun samalla.

Zverev ja Rublev pelaavat seuraavan kerran viikon päästä alkavassa US Openissa. Saksalainen Zverev on Novak Djokovicin ja Daniil Medvedevin ohella suurin suosikki voittamaan koko turnauksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis