Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Lahti Basketball hankki paluumuuttajan USA:n yliopistosarjasta

koripallo
AOP

Lahti Basketball on solminut kahden vuoden sopimuksen Robert Bärlundin kanssa. Bärlund palaa Lahteen kahden Augustan yliopistossa vietetyn vuoden jälkeen.

23-vuotias Robert Bärlund on tuttu mies Lahdessa. Toisen polven pelimies esiintyi edellisen kerran Lahti Basketballin riveissä kaudella 2017-18 ja onnistui silloin Divari A:ssa 7,1 pisteen ja 3,6 levypallon edestä.

Lahti Basketballin päävalmentaja Pieti Poikola on uudesta hankinnastaan innoissaan.

– Tutustuin Robertiin jo edellisenä kesänä, kun hän harjoitteli muutaman viikon ajan meidän kanssamme. Silloin hänen hyvä asenne harjoitteluun ja halu kehittyä teki vaikutuksen. Tänä kesänä hän on jatkanut siitä, mihin viime kesänä jäi, vaikkakin kesä on hänen osaltaan ollut hieman rikkonainen.

– Huomioiden tämä ja miehen todella haastavan yliopistotaipaleen olemme päättäneet, että Robert aloittaa meidän divarijoukkueessamme. Nyt hän tarvitsee paljon peliminuutteja, onnistumisia ja hyvää itseluottamusta. On hieno tilanne, että meillä on tarjota mahdollisuus siihen. Ehjien pelien ja hyvän harjoittelun myötä Roballa on mahdollista murtautua Korisliigan eliittiin.

Bärlund on lahtelaiskasvatti ja siitäkään ei ole haittaa.

– On todella mieluisaa saada tällainen kotimainen iso pelaaja meidän rosteriin. Eikä yhtään haittaa, että hän on lahtelaistaustainen ja siten entuudestaan tuttu monille faneillemme, Poikola toteaa.

Lahti Basketballilla on pelaajasopimukset Robert Bärlundin, Roi Bymanin, Ali Aholan, Erik Sajantilan, Ville Karvosen, Henri Ventoniemen, Arttu Saarijärven, Ricky Waxlaxin, Eemi Luukkosen, Brandon Peelin, Admon Gilderin ja Chris Clarken kanssa tästä kaudesta.

Joukkuetta valmentaa kaksikko Pieti Poikola ja Tom Cooman.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo