Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Manse PP:n Henri Puputti sai varoituksen epäurheilijamaisuudesta

Henri Puputti Manse PP
AOP

Pesäpalloliiton kurinpitopäällikkö määrännyt Henri Puputille kurinpitoseuraamuksena epäurheilijamaisuudesta varoituksen, josta seuraa myös yksi rangaistuspiste.

Pesäpalloliiton kurinpitopäällikkö Kimmo Suominen on käsitellyt Henri Puputin lehtihaastattelussa antamaa lausuntoa. Kurinpitopäällikkö määrää Puputille kurinpitoseuraamuksena epäurheilijamaisuudesta varoituksen, josta seuraa myös yksi rangaistuspiste.

Tuomarijohtaja pyysi aiemmin kurinpitopäällikköä tutkimaan Puputin lehtihaastattelussa antamaa lausuntoa, joka kohdistui kyseisen ottelun tuomariin.

Kurinpitokäytännössä on aiemmin linjattu tuomarien kritisoinnin ja arvostelun olevan sinänsä luonnollisesti sallittua, mutta sen tulee olla asiallista. Epäurheilijamainen ja sopimaton tuomareiden tai tuomaritoiminnan julkinen kommentointi johtaa lähtökohtaisesti aina kurinpitoseuraamukseen.

Vaikka ei ole syytä epäillä Puputin kertomaa siitä, että hän on kuvitellut huumoriksi tarkoitetun heittonsa jäävän luottamukselliseksi, urheilija kuitenkin vastaa viime kädessä siitä, mitä toimittajille haastatteluissaan lausuu ja mikä voi tulla julkiseksi. Seura ja Puputti ovat pahoitelleet asiaa ja ovat kertomansa mukaan käsitelleet sisäisesti tapahtumat, mitä myöskään ei ole syytä epäillä.

Lisäksi kurinpitopäällikön tiedossa ei ole viime ajoilta kurinpitotapauksia Puputin kohdalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo