Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Qatar yrittää saada itsensä mukaan F1-kisakalenteriin vielä tälle kaudelle

Losail International Circuit Qatar
AOP

F1 on tutkinut useita vaihtoehtoja kauden toisen puoliskon tukemiseksi, kun meneillään oleva korona-pandemia vaikuttaa edelleen useisiin kisoihin.

Japanin GP:stä tuli viime viikolla viimeisin peruttu F1-kilpailu, kun se liittyi Kanadan, Singaporen ja Australian GP:iden joukkoon virallisesti peruutettuina tapahtumina. F1-virkailijat ovat työskennelleet löytääkseen korvaajan Australian Grand Prix -tapahtumalle, joka oli alun perin suunniteltu 21. marraskuuta.

Useiden lähteiden mukaan suunnitelmissa on, että Qatar täyttää aukon ja järjestää ensimmäisen F1-kisansa marraskuussa, mikä parantaisi aikataulua ja täyttäisi suunnitellun 23 kilpailun kauden.

Qatarin Losailissa sijaitsevalla Losail International Circuitilla on FIA Grade 1 -lisenssi, joka vaaditaan F1-tapahtumien järjestämiseen, ja se on ollut MotoGP-kalenterissa vuodesta 2004 lähtien, ja se on toiminut kauden kahden alkukierroksen tapahtumapaikkana aiemmin tänä vuonna.

Se on myös järjestänyt Superbike- ja Touring Car Championship -osakilpailuja. Radalla on täysi valaistus, joka mahdollistaisi yökilpailun tapahtumisen, kuten sen MotoGP-tapahtumissa nähdään. Qatarin mahdollinen lisäys kalenteriin voisi tuoda lisää kisoja Lähi-Idässä vuoden loppua kohden. Saudi-Arabian GP 5. joulukuuta ja Abu Dhabin GP 12. joulukuuta päättävät F1-kauden.

Kysymyksiä on edelleen ilmassa Meksikon GP:n ja Brasilian GP:n suhteen, kun otetaan huomioon niiden punaisen listan asema Isossa-Britanniassa, kun taas Austin kärsii korona-tapausten ja sairaalahoitojen noususta.

Niiden maiden punaisen listan asema, jotka toivovat voivansa järjestää osakilpailun myöhemmin tänä vuonna, vaikuttaisi suuresti matkajärjestelyihin. Jokaisen, joka palaa punaisen listan maasta Isoon-Britanniaan, seitsemän kymmenestä joukkueesta, on vietettävä kymmenen päivää hallituksen hotellikaranteenissa rokotustilasta riippumatta.

Turkin GP siirrettiin alkuperäisestä päivämäärästään kesäkuussa sen jälkeen, kun se oli lisätty punaiselle listalle, mutta F1:n tiedetään tutkivan jatkovaihtoehtoja Istanbul Parkissa 3. lokakuuta suunniteltuun kilpailuun, ja lopullisen päätöksen uskotaan olevan edessä muutaman viikon päästä.

Lähde: Motorsport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1