Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Manse PP Superpesiksen runkosarjan voittoon

Manse PP pelinjohtaja Matti Iivarinen
AOP

Miesten Superpesiksen runkosarja on päättynyt tamperelaisen Manse PP voittoon. Viimeisellä kierrokselle Manse kärsi tappion Vimpelin vedolle kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. Manse PP:lle runkosarjavoitto oli sen seurahistorian ensimmäinen. Neljän parhaan joukkoon ylsivät myös Vimpelin Veto, Kouvolan Pallonlyöjät sekä Sotkamon Jymy.

Runkosarjan voitto oli äärimmäisen tiukka kamppailu. Sarjan voiton määritti pistekeskiarvo, jossa Manse PP oli edellä ennen viimeistä kohtaamista toisena ollutta Vimpeliä edellä. Vimpelillä oli mahdollisuus ohittaa Manse PP. Ottelun edessä kotiutuslyöntikilpailuun vei Manse PP sarjan voiton pienimmällä mahdollisella marginaalilla, sillä pistekeskiarvojen ero oli vain 0,01 pistettä. Manse PP:n keskiarvo oli 2,26 ja Vedolla 2,25.

Play-off sarja alkaa puolivälieräkamppailuilla. Otteluparit määräytyvät kärkinelikon valinnan mukaan. Manse PP pääsee valitsemaan ensimmäisen vastustajansa runkosarjan sijoilta 5-8. Sijoille päätyivät Joensuun Maila, Kempeleen Kiri, Imatran Pallo-Veikot sekä Pattijoen Urheilijat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo