Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomalaispari valmistautuu US Openiin: “Toivottavasti tulemme mahdollisimman myöhään takaisin”

Henri Kontinen pelaa US Openissa suomalaisparin kanssa
AOP

Suomalaiset saavat nauttia harvinaisesta herkusta, kun tenniksen kauden viimeisessä Grand Slam -turnauksessa US Openissa nähdään täysin suomalainen nelinpelipari. Nelinpelitykit Henri Kontinen ja Harri Heliövaara nähdään ensimmäistä kertaa yhdessä ATP-tasolla.

Kaksikko valmistautuu US Openiin Helsingissä, Laajasalon tennishallin ulkokentällä. Treeneissä kaksikko hakee tuntumaa ja tarkkuutta Heliövaaran valmentajan, Boris Chernovin johdolla.

Vaikka suomalaiset eivät ole pelanneet yhdessä ammattilaistasolla, ovat pelaajat tuttuja toisilleen juniorivuosilta. Kaksikko on pelannut nelinpeliä yhdessä myös Suomen Davis Cup -joukkueessa.

– Yleisesti ottaen tunnemme hyvin toisemme ja tiedämme toistemme tyylit. Nyt treeneissä keskitymme pieniin yksityiskohtiin, kuten millaisia syöttöjä ja palautuksia haemme, 32-vuotias Heliövaara kommentoi Suomen Tennisliiton mukaan.

– Hauska on lähteä Harrin kanssa pelaamaan, meillä on aina synkannut hyvin.

Suomalaispari ei kuulu turnauksen ennakkosuosikkeihin. Vaikka Kontinen on parhaimmillaan ollut ATP-rankingin ensimmäisellä sijalla, on ranking nyt valahtanut sijalle 41. Heliövaara on tällä hetkellä sijalla 76, mikä on hänen uransa paras sijoitus.

– Nauttimaan lähdemme US Openiin. Pääsemme ensimmäistä kertaa yhdessä pelaamaan Grand Slam -tasolla niin mikäs sen parempaa, Kontinen toteaa.

– Omaan suoritukseen keskitymme. Toivottavasti tulemme mahdollisimman myöhään takaisin, päätti Heliövaara.

US Openissa pari valmistautuu samalla syyskuussa järjestettävään Davis Cupiin, jossa Suomi kohtaa kotikentällä Intian. Suomi pelaa I-ryhmässä, josta parhaat maat saavat mahdollisuuden nousta karsintaryhmään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis