Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mika Häkkinen puolustaa Valtteri Bottasta ja suosittelee Mercedestä tekemään jatkosopimuksen

Mika Häkkinen
AOP

F1-legenda Mika Häkkinen kertoo RTL:n haastattelussa, että toivoo Mercedeksen ymmärtävän tehdä jatkosopimuksen Bottaksen kanssa.

Mika Häkkinen ylistää Valtteri Bottaksen ja Lewis Hamiltonin tekemisiä Mercedeksen ratissa. Miehen mukaan kaksikon saavutuksia ei parane väheksyä.

– Kun katsot tosiasioita, Valtteri on vuosien varrella ajanut Lewisin kanssa Mercedekselle ja se mitä talli on saavuttanut näiden kahden kuljettajan kanssa – et voi voittaa sitä, se on uskomatonta, se on loistavaa.

Häkkisen mukaan Bottas saa aivan liikaa kuraa niskaansa.

– Häntä kritisoidaan aivan liikaa. Seitsemänkertaisen maailmanmestarin Hamiltonin rinnalla ajaminen ei ole leikkiä. Lahjakkuus ja nopeus eivät riitä. Näiden ihmisten kokemus on uskomaton. Sitä ei opi Internetistä tai kirjoista.

Kaksinkertainen maailmanmestari uskoo, että Mercedes on tyytyväinen Bottakseen kaikesta mediakritiikistä huolimatta.

– Olen varma, että he sanovat tallin sisällä Valtterille “Olet fantastinen kilpa-ajaja”. Vanha sanonta sanoo “Jos kello on käynnissä, älä avaa sitä ja yritä parantaa sitä. Anna sen vain käydä.” Toisin sanoen: Mercedeksen on pidettävä kiinni todistetusta henkilökunnastaan ​​ja palkattava Bottas Hamiltonin siipimieheksi vuonna 2022, Häkkinen toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1