Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Pesäpalloliitto lyhentää tauon pituutta loppukauden peleissä

Pesäpallossa pyritään koronaturvallisuuteen
AOP

Pesäpalloliiton alaisissa sarjoissa siirrytään lyhyempään taukoon jaksojen välissä loppukauden ajaksi, mikäli avausjakson pituus venyy liiaksi. Tällä koetetaan välttää ongelmia peliolosuhteissa.

Pimeys ja vaihtelevat sääolosuhteet kuuluvat tyypillisesti Suomen loppukesään. Niiden armoilla ollaan myös ulkoilmaurheilussa, kuten pesäpallossa. Jotta uusintaotteluihin ei tarvitsisi turvautua eikä kilpailullinen oikeudenmukaisuus kärsisi, Pesäpalloliitto ottaa käyttöön viime vuonnakin voimassa olleen mahdollisuuden lyhentää jaksojen välistä taukoa pelituomarin päätöksellä.

Seurojen toive on ollut aloittaa ottelut markkinoinnillisista syistä mahdollisimman myöhään, jotta yleisö ehtii helpommin paikalle. Ottelun kestoon on varattu vähintään reilun kolmen tunnin aikaikkuna ennen auringonlaskua. Otteluajan ja säätilojen vaihdellessa pelituomarilla on mahdollisuus lyhentää tauon pituutta tarvittaessa erillisen ohjeistuksen mukaisesti.

Tavoitteena on saada toinen jakso alkamaan viimeistään yksi tunti 20 minuuttia ottelulle määrätystä alkamisajasta. Tauon vähimmäispituus on kuitenkin aina viisi minuuttia.

Sääntö tauon pituuden muuttamisesta on voimassa kaikissa valtakunnallisissa pesäpallosarjoissa 25.8.2021 alkaen. Käytäntöä sovelletaan arkipäivinä pelattavissa otteluissa sekä tarvittaessa viikonloppuisin. Superpesiksen pudotuspeleissä lisätään myös otteluissa käytettävien pallojen määrää. Näin varmistetaan pallojen maksimaalinen näkyvyys ja laatu otteluiden kaikissa vaiheissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo