Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Rallit.fi: Marcus Grönholmin GRX-talli lähtee USA:n uuteen rallicross-sarjaan

Marcus Grönholm tallipäällikkö GRX
AOP

Marcus Grönholmin johtama GRX-talli on ryhtynyt yhteistyöhön Loenbro Motorsportsin kanssa. Kumppanuuden myötä GRX valloittaa jälleen tänä vuonna Yhdysvaltojen rallicross-karkeloita, kun Steve Arpin ajaa Nitro Rallycross -sarjassa Hyundai i20 Supercarilla.

Yhdysvalloissa tiimi tunnetaan jatkossa nimellä GRX Loenbro. Steve Arpin ajaa kaikki tämän syksyn viisi Nitro-sarjan osakilpailua. Grönholmin GRX-tiimin lisäksi toiminnassa on mukana rallicrossin MM-sarjan tavoin SET Promotion Oy, jota pyörittävät Kalle Pinomäki ja Jussi Pinomäki.

– Stevestä on kehkeytynyt yksi rallicrossin huippukuskeista sen jälkeen, kun tapasimme ensi kertaa. Hänellä on myös sama intohimo lajia kohtaan kuin meillä GRX:ssä. On upeaa, että saamme tehdä yhteistyötä Steven ja Loenbron kanssa. Kyseessä on uusi sarja, uusi visio, uudet radat ja hieno nippu kuskeja sekä autoja, GRX:n tallipomo Jussi Pinomäki sanoo tiedotteessa.

– Olen tuntenut Jussin ensimmäisestä crossikisastani lähtien ja kunnioitan häntä suuresti. On hienoa päästä tiimiin, jossa Jussin sekä Marcus ja Niclas Grönholmin kokemus ja tietotaito auttavat meitä. Tämä on meille hieno mahdollisuus, Arpin puolestaan hehkuttaa.

Nitro Rallycross -sarja starttaa Utahista syyskuun lopussa. Kisakalenteriin kuuluvat lisäksi osakilpailut Minneapolisissa, Phoenixissa, San Bernardinossa sekä Floridassa. GRX:n ja Arpinin lisäksi sarjaan ovat ilmoittatuneet muun muassa veljekset Kevin Hansen ja Timmy Hansen sekä MM-sarjasta myös tutut Liam Doran ja Robin Larsson.

Vielä tänä vuonna Nitro-sarjassa ajetaan vanhoilla Supercar-autoilla, mutta ensi kaudella sarjaan tulevat peräti 1000 hevosvoiman sähköiset kilpurit. Sarjan on luonut jenkkitähti Travis Pastrana. Vuonna 2022 Nitro-sarja laajenee myös Yhdysvaltojen ulkopuolelle, kun kymmenen osakilpailun kalenteri kattaa kisoja myös Euroopassa ja Lähi-Idässä.

Lähde: Rallit.fi

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli