Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Aino Tapola avasi turnauksensa Tokion paralympialaisten pöytätenniksessä harmillisella tappiolla

pöytätennis Tokio paralympialaiset
AOP

Pöytätennispelaaja Aino Tapola käynnisti Suomen joukkueen urakan Tokion paralympialaisissa tappiolla brasilialaiselle Cátia Oliveiralle.

Kaksinpelin luokissa WS1-2 kilpaileva Aino Tapola kärsi 1–3 (4-7, 11-7, 8-11, 8-11) -tappion MM-kakkoselle, Brasilian Cátia Oliveiralle. Tappio jäi kismittämään Tapolaa.

– Oli kaikki mahdollisuudet voittaa peli. Harmittaa, kun kipsasin erien alussa enkä päässyt heti peliin mukaan. Tiukkoja eriä oli, mutta oma kiri tuli vähän liian myöhään. Aalakierre puri hyvin, sitä olisi pitänyt viljellä enemmän. En saanut omilla syötöillä mitään etua, hän tuumaili Yle Urheilun haastattelussa.

Hermokontrolli onkin tärkeä teema jatkopeleissä.

– Onhan se hienoa olla täällä. Jännittää vaan aika paljon, en tiedä milloin pelaaminen alkaa olla hauskaa, ettei vaan jännitä koko ajan, Tapola lisäsi.

Tapolan valmentaja Martti Autio koki sympatiaa suojattinsa puolesta.

– Toisaalta tiesimme vastustajan olevan maailman huippua, mutta tässä oli mahdollisuus voittoon, joten jäi hieman harmittamaan. Hän on hyvällä tasolla ja tämä oli hieno suoritus, pisti tiukalle vastustajan. Olen ylpeä, Autio sanoi.

Seuraavassa ottelussa Tapola saa vastaansa Puolan Dorota Bucławin. Tapolalla on pakkovoiton paikka, jotta pelit jatkuisivat.

– Lähden voittamaan. Pari vuotta sitten kohtasimme EM-kisoissa ja siitä on tullut kehitystä niin paljon, että jos Oliveiran tason pelaajan kanssa pystyy näin hyvin pelaamaan, se peli täytyy voittaa, Tapola totesi itsevarmasti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut