Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

IS: Entinen tyttöystävä esitti hurjia syytöksia Alexander Zvereviä kohtaan

Alexander Zverev
AOP

Tokion olympialaisten tenniksen kaksinpelissä kultaa voittaneen Saksan Alexander Zverevin entinen tyttöystävä Olga Šaripova on avautunut lisää tennistähden väkivaltaisuudesta.

Olga Šharipova kertoi lokakuussa 2020 venäläiselle nettisivustolle, että Alexander Zverev yritti tukahduttaa hänet painamalla tyynyn hänen kasvoilleen. Venäläinen sanoi Zverevin myös hakanneen hänen päätään seinää vasten sekä lyöneen häntä kasvoihin. Šaripova julkaisi samana päivänä nyt yksityisellä Instagram-tilillään selfien, jonka oheen hän kirjoitti: ”Minua on lyöty, enkä aio enää vaieta”.

Šaripovasta julkaistiin pitkä artikkeli Slate-sivustolla, jossa nainen avautuu yksityiskohtaisesti vuoden kestäneestä suhteestaan tennistähteen. Hän kuvailee sivustolle tarkkaan, miten, missä ja milloin Zverev pahoinpiteli ja uhkaili häntä. Šaripova kertoo turvautuneensa muun muassa insuliinipiikkeihin, kun hän ei enää jaksanut tapella miehen kanssa. Insuliinipistokset ovat hengenvaarallisia terveelle ihmiselle.

Kun Zverev löysi naisen makaamasta lähes elottomana alhaisen verensokerin takia, hän alkoi syyttää Šaripovaa,

– Hän alkoi huutaa minulle ja sanoi: ”Jos kuolet huoneessani, siitä tulee isoja ongelmia minulle”, Šaripova väittää sivustolle.

Elämä Zverevin kanssa ajoi Šaripovan ahtaalle.

-Kirjoitin joka päivä ihmisille, etten halunnut elää. Itkin koko ajan. Kysyin, ymmärtääkö hän, mitä joudun käymään läpi.

– Monet samaan tilanteeseen päätyvät naiset hiljenevät ja valitsevat olla puhumatta asiasta. Kun kerron nyt avoimesti, haluan osoittaa, että siitä on mahdollista puhua. Asiat ovat tapahtuneet ja tiedätte puhuvanne totta. Ette ansaitse tällaista kohtelua, Šaripova toteaa.

Zverev on parhaillaan tenniksen maailmanrankingin viides. Hänen vanhempansa ovat venäläisiä.

Tenniksen miesammattilaispelaajien etujärjestö ATP ei halunnut kommentoida sivustolle asiaa. Zverevin asianajat viestittivät miehen kiistävän kaikki syytökset.

Lähde: Ilta-Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis