Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

NBA-pelaaja Nerlens Noel haastaa entisen agenttinsa oikeuteen menetetyistä palkoista

Nerlens Noel sentteri New York Knicks
AOP

New York Knicksin sentteri Nerlens Noel haastoi maanantaina entisen agenttinsa Rich Paulin ja hänen yrityksenä Klutch Sports Groupin oikeuteen ​​väittäen menettäneensä 58 miljoonan dollarin mahdollisen palkan, kun Paul edusti häntä vuosina 2017–2020.

27-vuotias Nerlens Noel ryhtyi toimiin sen jälkeen, kun Klutch Sports Group teki äskettäin valituksen National Basketball Players Associationille väittäen, ettei Noel ollut maksanut 200 000 dollarin provisioita edellisestä vuoden sopimuksestaan New York ​​Knicksin kanssa.

Noel syyttää yritystä luottamusvelvollisuuden ja sopimuksen rikkomisesta sekä huolimattomuudesta. Oikeudenkäynnissä ei mainita tiettyä vahinkoa, vaan vaaditaan todellista ja rankaisevaa korvausta.

Rich Paul kieltäytyi kommentoimasta syytettä. Oikeudenkäynti, joka nostettiin USA:n Dallasin piirikunnassa, Texasissa, keskittyy heinäkuussa 2017 tehtyyn päätökseen, kun Noel oli Dallas Mavericksin rajoitettu vapaa agentti. Noel teki keskimäärin 8,5 pistettä ja 6,8 levypalloa 22 ottelussa Mavericksille, kun hänet ostettiin sinne edellisen kauden puolivälissä Philadelphia 76ersista.

Vapaan agenttiuden alkaessa vuonna 2017 Noelia edusti agentti Happy Walters. Noel väittää oikeudenkäynnissä, että Mavericks tarjosi hänelle neljän vuoden 70 miljoonan dollarin sopimuksen, josta useat tiedotusvälineet kertoivat kesällä. Vapaan agentin prosessin aikana Noel sanoi, että hän irtisanoi Waltersin ja palkkasi Paulin, kun he tapasivat Ben Simmonsin syntymäpäiväjuhlissa Los Angelesissa.

Paul edustaa lukuisia NBA:n tähtiä, mukaan lukien Simmons ja LeBron James.

Oikeudenkäynnissä Noel sanoi, että Paul neuvoi häntä välittämään 70 miljoonan dollarin tarjouksen ja hyväksymään yhden vuoden sopimuksen, jotta hän voisi olla rajoittamaton vapaa agentti seuraavana vuonna, kun Paul sanoi voivansa tehdä Noelille edullisemman sopimuksen. Noel lopulta hylkäsi sopimuksen ja allekirjoitti 4,1 miljoonan dollarin yhden vuoden ehdot täyttävän tarjouksen.

Seuraavalla kaudella Noel mursi peukalonsa ja oli sivussa 42 pelistä ja hänen tilastonsa laskivat. Hän ei uusinut sopimustaan Dallasin kanssa ja pelasi seuraavat kaksi kautta Oklahoma City Thunderissa, jolloin tienasi NBA:n minimipalkan 3,7 miljoonaa dollaria. Sitten hän pelasi viime kaudella Knicksissä ja tienasi viisi miljoonaa dollaria. Noel pysyi Paulin kanssa kaikissa neljässä sopimuksessa.

Noel väittää oikeudenkäynnissä, että Klutch ei asettanut häntä etusijalle, kun hän oli vapaa agentti, eikä vastannut joukkueille, jotka halusivat palkata hänet vapaana agenttina, eikä onnistunut toteuttamaan monivuotista sopimusta Thunderin kanssa, jonka hänelle kerrottiin olleen työn alla. Noel erosi Paulista viime kaudella, kun hän allekirjoitti sopimuksen Knicksin kanssa.

Pelattuaan 41 ottelua Knicksissä ja pelatessaan vahvaa puolustusta, sijoittuen kolmanneksi NBA:ssa keskimäärin 2,2 blokkia per peli -keskiarvolla, Noel allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen Knicksin kanssa tässä kuussa. Se takaa hänelle 27,7 miljoonaa dollaria ja 4,1 miljoonaa dollaria mahdollisia kannustimia. Kaupasta neuvotteli agentti George Langberg.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo