Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Rallit.fi: Suomen MM-rallin järjestäjät luottavaisia kilpailun toteutumisen suhteen

Jyväskylä WRC ralli
AOP

Suomen MM-rallin järjestäjät ovat erittäin luottavaisia, että kilpailu voidaan toteuttaa lokakuun alussa ja yleisön kanssa. Tietojen mukaan MM-ralli Jyväskylän seudulla jää toteutumatta vain, jos Suomi sulkee kokonaan rajansa koronapandemian vuoksi.

AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Riku Bitter on asian suhteen luottavainen.

– Tällä hetkellä tämä on erittäin epätodennäköistä, joten voi sanoa, että ralli ajetaan suunnitellusti lokakuun alussa. Toki olemme varautuneet rajoituksiin, jos niitä tulee, Bitter riemuitsee.

Korona-tilanne Keski-Suomessa on menossa parempaan suuntaan ja tartuntojen määrät ovat laskussa. Tuoreimmat kokoontumisrajoitukset ovat voimassa 9. syyskuuta saakka. Myös rokotekattavuuden kasvu helpottaa tilannetta.

- Toki ralleissakin on hyvä pestä käsiä sekä pitää turvaväliä ja suojamaskia varsinkin, jos ympärillä on paljon porukkaa. Minulla on täysi luottamus rallijärjestäjien taitoon huomioida koronajärjestelyt, Jyväskylän tartuntatautien vastuulääkäri Ilkka Käsmä toteaa Keskisuomalaisen haastattelussa.

Bitterin mukaan rallipasseja on myyty hyvää tahtia. Tuloja tarvitaan, sillä helmikuun Rovaniemen MM-ralli aiheutti AKK Sports Oy:lle kymmenien tuhansien eurojen tappiot. Jyväskylän MM-rallissa lisäkuluja tuo koronatestaus, joka aiheuttaa organisaatiolle noin 50 000 euron hintalapun.

- Myyntitahti vastaa normaalivuosia. Yleensähän passikauppa vilkastuu vasta ralliviikolla, ja eniten passeja myydään varsinaisina kilpailupäivinä. Paviljongin huoltoparkin sisä- ja ulkotiloihin ei päästetä yleisöä, koska väkemme ja rallitallit puurtavat siellä omassa koronakuplassaan, Bitter summaa järjestelyjä.

Suomen MM-ralli ajetaan 1.-3. lokakuuta.

Lähde: Rallit.fi

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli