Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Serena Williams vetäytyy tenniksen US Openista

Serena Williams Wimbledon
AOP

Yhdysvaltain Serena Williams ilmoitti vetäytyvänsä vuoden viimeisestä tenniksen Grand Slam -turnauksesta repeytyneen reisilihaksen takia.

39-vuotias Serena Williams ei ole kilpaillut sen jälkeen, kun hän oli loukannut oikeaa jalkaansa ensimmäisen kierroksen ottelussa Wimbledonissa kesäkuun lopussa.

Yhdysvaltalainen ilmoitti päätöksestään vetäytyä US Openista Instagraminsa kautta. Hänen lisäkseen muun muassa Roger Federer, Rafael Nadal ja Dominic Thiem ovat vetäytyneet turnauksesta. US Open alkaa ensi maanantaina ja turnauksen arvonta on torstaina.

Tämä on ensimmäinen suuri turnaus sitten vuoden 1997 ilman Williamsia, Federeriä tai Nadalia. Williams teki Grand Slam -debyyttinsä Australian avoimissa 1998. Williams on voittanut 23 Grand Slam -mestaruutta, mikä on ennätys ammattilaistasolla. Vain yksi tennishistorian pelaaja omistaa enemmän, Margaret Court, omistaa enemmän voittoja, 24.

Federer, Nadal ja Novak Djokovic jakavat miesten ennätyksen 20.

– Harkittuani tarkasti ja seurannut lääkäreideni ja lääkäriryhmäni neuvoja, olen päättänyt vetäytyä US Openista, jotta kehoni paranee kokonaan repeytyneestä reisilihaksesta, Williams kirjoitti keskiviikkona.

Williamsin valmentaja Patrick Mouratoglou julkaisi myös viestin sosiaalisessa mediassa sanoen

– Olemme tehneet kaiken voitavamme. Se on sydäntäsärkevää, mutta tämä on ainoa mahdollinen päätös.”

Williams on voittanut kuusi yksinpelin mestaruutta US Openissa, viimeksi vuonna 2014.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Serena Williams (@serenawilliams) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis