Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sofia Kenin vetäytyy US Openista korona-tartunnan johdosta

Sofia Kenin tennis USA
AOP

Vuonna 2020 Australian avoimet voittanut yhdysvaltalainen Sofia Kenin joutuu jättämään US Openin väliin korona-tartunnan vuoksi.

22-vuotias korona-rokotettu naistennispelaaja Sofia Kenin paljasti Twitterissä, että positiivinen korona-testi estää häntä kilpailemasta ensi viikon US Openissa.

– Aion viettää muutaman seuraavan viikon tervehtyäkseni ja valmistaudun pelaamaan hyvin tänä syksynä. Kiitos kaikille tuestanne. Haluan toivottaa kaikille pelaajille onnea New Yorkissa.

Keninin pelivuosi on ollut erittäin vaihteleva muutenkin. Viime vuonna hän tuli US Openiin kakkossijoitettuna vähän aikaa kiertueiden avaamisen jälkeen. Elise Mertens yllätti Keninin neljännesvälierissä, ja vaikka Viktoryja Azarenka höykytti hänet pian Roomassa erin 6-0, 6-0, Kenin osoitti loistavaa päättäväisyyttä, kun hän selvisi Ranskan avoimissa finaaliin saakka.

Vuoden vaihtuessa myös Keninin onni kääntyi. Australian avointen mestaruuden puolustuksessaan Kaia Kanepi iski hänet laulukuoroon toisella kierroksella. Kenin osallistui Melbournessa WTA-turnaukseen ja hävisi sijoittamattomalle Olivia Gadeckille ennen kuin paljasti myöhemmin, että hän oli kärsinyt umpilisäkevaivoista.

Keninin saldo vuonna 2021 on vaatimaton 11-10 ja hän on tällä viikolla julkaistulla WTA-rankinglistalla sijalla 56. Toukokuun alussa hän ilmoitti, että isä Alex Kenin, ei valmenna häntä enää.

– Luulen, että tarvitsen nyt hetken itselleni, otan asioista selvää, kasvan ihmisenä ja sitten katsomme vain, mitä tiellä tapahtuu, hän totesi aiemmin.

Järkytyksen jälkeen Kenin palasi Ranskan avoimissa, joissa välieriin selvinnyt María Sákkari voitti hänet. Kuukautta myöhemmin hän kärsi yllättävän tappion maannaiselleen Madison Brenglelle Wimbledonin toisella kierroksella, eikä ole kilpaillut sen jälkeen.

Wimbledonin entinen finalisti Milos Raonic vetäytyi myös kauden viimeisestä majorista vedoten oikean jalan vammaan. Aiemmin keskiviikkona kuusinkertainen mestari Serena Williams ja kaksinkertainen voittaja Venus Williams ilmoittivat vetäytymisestään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis