Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan Seagulls hankki kolmannen yhdysvaltalaisvahvistuksensa

Helsinki Seagulls Korisliiga
AOP

Helsinki Seagullsin kolmas ulkomaalaisvahvistus Korisliiga-kaudella 2021-2022 on yhdysvaltalainen Devin Thomas.

USA:n Nevadan Las Vegasista kotoisin oleva 203-senttinen pääsääntöisesti ison laitapelaajan paikalla operoiva Devin Thomas edusti viime kaudella Tanskan BMS Harlev Wolfpackia. Mies tulee innoissaan Suomeen.

– Liityn täynnä intoa Lokki-miehistöön! En malta odottaa, että pääsen tapaamaan uuden joukkueeni, ja että pääsemme aloittamaan kauteen valmistautumisen yhdessä. Odotan innoissani myös, että pääsen tutustumaan Helsinkiin ja Seagullsin faneihin. Tästä tulee varmasti upea kausi mahtavan jengin kanssa!, Thomas kommentoi seuran tiedotteessa.

25-vuotias Thomas valmistui vuonna 2019 perinteikkäästä Indiana Staten yliopistosta. Hänen koripallouransa alkoi Belizen liigassa vuonna 2020 Verdesin joukkueessa, josta hän siirtyi Tanskaan Harlevin joukkueeseen. Tanskan liigassa Thomasille kertyi otteluita yhteensä 25, joissa hän ansaitsi vakuuttavat tehot: 15,7 pistettä, 6,9 levypalloa ja 1,6 syöttöä ottelua kohden.

Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kehui uutta hankintaansa.

– Devin on heittovoimainen nelospaikan pelaaja, joka on vienyt peliään kohti kolmospaikkaa kesän aikana. Tanskassa hän tuurasi myös vitospaikalla, joten monikäyttöisestä pelaajasta on kyse. Hänen kokonsa mahdollistaa puolustuspäähämme erilaisia variaatioita. Nyt joukkueemme on käytännössä valmis ja olen sen rakenteeseen todella tyytyväinen.

Thomasin saapumisen myötä Seagullsin kokoonpano on tällä hetkellä valmis. Joukkueen vahva kotimainen runko on täydentynyt kolmella yhdysvaltalaispelaajalla ja kokoonpano on nyt 13 pelaajan vahvuinen.

Seagulls suuntaa kohti lokakuussa alkavaa kautta kokoonpanolla: Tim Bond (USA), Timo Heinonen, Shawn Huff, Antti Kanervo, Petteri Koponen, Tuukka Kotti, Sakari Laakso, Santeri Makkonen, Samuli Mäkelä, Lassi Nikkarinen, Brandon Sherrod (USA), Emil Skyttä ja Devin Thomas (USA).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo