Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ralf Schumacher puolustaa veljenpoikaansa F1-pomon haukuilta

Ralf Schumacher F1-asiantuntija Saksa
AOP

Entinen F1-kuljettaja Ralf Schumacher on haukkunut tallipomo Günther Steinerin Mick Schumacheriin kohdistaman arvostelun sanomalla sitä asiattomaksi.

Haasin F1-tallin tallipäällikkö Günther Steiner ilmaisi taannoin tiedotusvälineissä turhautuneisuutensa Mick Schumacherin aiheuttamiin korjauslaskuihin.

– Mickillä oli viimeisissä viidessä kilpailussa melko paljon suuria vahinkoja. Se on paljon rahaa ja ilman hyvää syytä. Niitä tulee vähän liian usein ja liian raskaasti, tallipäällikkö totesi.

Mickin sedän Ralf Schumacherin mukaan asiat olisi täytynyt käsitellä kuitenkin aivan erilailla.

– Onnettomuudet ovat valitettavia, mutta minulla oli ongelma siinä, miten Steiner kritisoi häntä julkisesti. Kuljettajana en olisi sietänyt sitä ja tarttuisin häneen. Voit kysyä asiasta Eddie Jordanilta.

– Pidän todella Steinerista, mutta sen ei tarvinnut tapahtua. Kukaan kuljettaja ei halua lukea julkisesti, kuinka joukkuepomo arvostelee häntä. Sen pitäisi tapahtua sisäisesti, Ralf täräytti Planet F1:n haastattelussa.

Ralfin mukaan Haasilla ollaan kuitenkin pääosin tyytyväisiä Mickiin ja se on oleellisinta.

– Haas jatkaa yhteistyötä Ferrarin kanssa ja Mattia Binotto on ilmeisesti erittäin tyytyväinen Mickiin, kuten hän juuri sanoi haastattelussa.

– Se on Mickin tulevaisuuden kannalta tärkeämpää kuin Steinerin kritiikki. Jos Haas onnistuu palaamaan vanhaan menestykseen, olisin erittäin onnellinen. Joukkue ansaitsisi sen, mekaanikot ja myös Günther, Ralf totesi lopuksi.

Lähde: Planet F1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1