Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Ralli

Teemu Suninen irtisanoi sopimuksensa M-Sportin rallitiimin kanssa

Teemu Suninen on kokenut WRC-kuski
AOP

Rallikuski Teemu Sunisen ja M-Sportin yhteistyö päättyy välittömästi. Suomalainen kertoi asiasta perjantaina Twitterissä.

Vuonna 2017 Fordeja rallin MM-sarjassa ajattavalle M-Sportille siirtynyt Teemu Suninen on ollut tällä kaudella vaikeuksissa. Omien virheiden lisäksi välit ovat kiristyneet tallijohdon kommenttien myötä. Tulos ei ole ollut toivotun kaltaista, kun rahaongelmien vuoksi auton kehitystyö on ollut myös lähes olematonta.

– WRC-kuljettaja Suninen on päättänyt lopettaa yhteistyön M-Sport World Rally Teamin kanssa. Päätös on laadittu yhteistyössä M-Sportin kanssa. Se astuu voimaan välittömästi. Näin ollen Sunisen viimeiseksi ralliksi M-Sportin ratissa jäi Ypres-ralli, tiedotteessa todetaan.

Suninen on ajanut tällä kaudella kaksi kertaa kahdeksanneksi. Parhaimmillaan Suninen on ajanut toiseksi Sardiniassa 2019. Yhteensä palkintopallipaikkoja rallin MM-sarjassa on siunaantunut kolme kappaletta.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli