Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Dustin Poirier hehkuttaa Max Hollowayta – ’’Olen kiitollinen hänelle’’

Dustin Poirier
AOP

Entinen UFC-kevytsarjan mestari Dustin Poirier on vapaaottelu-urallaan kohdannut kovia nimiä. Mies on otellut mm. Justin Gaethjea, Eddie Alvarezia, sekä Conor McGregoria vastaan.

Poirierin mieleen on kuitenkin jäänyt kohtaaminen Max Hollowayta vastaan. Poirier kertoo Hollowayn olleen kaikkein hankalin vastustaja, jonka kanssa hän on otellut.

’’Olen otellut monia hyviä ottelijoita vastaan, mutta luultavasti kovin kaikista on ollut Max Holloway.’’

Poirier voitti kamppailun, mutta ei onnistunut tyrmäämään hawaijilaistaustaista Hollowayta. Yhdysvaltalainen on tyrmännyt mm. McGregorin ja Gaethjen, mutta ei onnistunut samassa tempussa Hollowayta vastaan.

’’Hänen luonteensa on jotain täysin käsittämätöntä. Holloway vastasi asettamaani haasteeseen ja hänen kestävyytensä oli todella korkealla tasolla. Hän otti kovia osumia vastaan. Tiedän, että satutin häntä useamman kerran, mutta hän pysyi pystyssä. Holloway oli valmis taistelemaan aina, kun kongi soi. Olen kiitollinen hänelle, sillä opin paljon tuosta ottelusta.’’

Lempinimellä ’’The Diamond’’ otteleva Poirier voitti edellissä ottelussaan McGregorin heinäkuussa. Kaksikko on kohdannut toisensa kolme kertaa ja voitot on kirjattu 2-1 Poirierin hyväksi. Miesten neljännellä kohtaamisella on spekuloitu, mutta on epäselvää tuleeko tämä tapahtumaan.

Myös irlantilaisen entisen kilpakumppanin Nate Diazin on kerrottu haluavan kohdata Poirier. Diaz tunnetaan äärettömän kovasta kestävyydestään ja hän muistuttaa ottelutyyliltään hieman Hollowayta. Mitään ei olla kuitenkaan vielä löyty lukkoon, joten ottelun toteutuminen on hämärän peitossa.

Lähde: MMA Junkie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit