Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Los Angeles Lakersin Dwight Howard ennakoi tulevaa kautta – ’’Siitä tulee hullua’’

Dwight Howard
AOP

Los Angeles Lakers on vahvistunut tuntuvasti tulevalle kaudelle. Joukkueeseen on liittynyt sellaisia pelaajia, kuten Carmelo Anthony, Russel Westbrook, sekä Dwight Howard.

Lakersilla riittää leveyttä riveissään ja joukkueessa pelaa yksi koko liigan parhaista kaksikoista, Lebron James ja Anthony Davis. Howard, joka pelaa kolmatta kertaa urallaan Lakersissa, ennakoi lokakuussa alkavaa kautta.

’’Siitä tulee hullua. On vaikea käsittää, että voimme laittaa tälläisiä pelaajia kentälle samaan aikaan. Uskon siitä tulevan mahtavaa. Kaikki pelaajamme ovat todella nälkäisiä ja haluavat voittaa. Haluamme pelata mahdollisimman korkealla tasolla ja mestaruus on ainoa tavoitteeme.’’

Howard pelasi päättyneellä kaudella Philadelphia 76ersin riveissä seitsemän pisteen keskiarvolla.

Lakersin materiaali on paperilla kiistattomasti NBA:n parhaimmistoa. Tällä joukkueella kaikki avaimet taistella mestaruudesta, odotusten ollessa valtavat.

Lakers lähti viime kauteen puolustavana mestarina, mutta eväät loppuivat pudotuspeleissä Phoenix Sunsia vastaan.

Joukkueen syömähammas, sekä yksi edelliskauden mestaruuden takuumiehistä Anthony Davis loukkaantui ja se oli valtava takaisku Lakersille. Mies pelasi loukkaantuneena kauden päättäneessä kuudennessa pelissä Sunsia vastaan, mutta ei ymmärrettävästi ollut parhaimmillaan.

Myös James kärsi viime kauden aikana eri vammoista, eikä pystynyt auttamaan joukkuettaan pidemmälle. Terveinä ollessaan Davis ja James pelaavat niin hyvin yhteen, että heitä on lähes mahdotonta pysäyttää.

Lakersin seurajohdossa halutaan varmistaa, ettei viime kauden kaltainen pettymys toistu. Kovan profiilin hankinnat eivät takaa menestystä, mutta odotukset ovat korkealla.

Lähde: TalkBasket

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo