Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

American Gladiatorsista ja kehonrakennuspiireistä tuttu William Smith on kuollut

American Gladiators
AOP

William “Billy” Smith, joka tunnettiin taiteilijanimellä Thunder, on kuollut 56 -vuotiaana. Smith tunnetaan parhaiten roolistaan ​​American Gladiators -TV-sarjassa, mutta hän kilpaili myös kehonrakennuksena nuorena.

William “Billy” Smith aloitti kehonrakennuksen 17 -vuotiaana. Smith saavutti 15 vuoden uransa aikana 24 voittoa ja merkittävä tekijä kilpailuissa. Hänen merkittävimpiin saavutuksiinsa kuuluvat voitto vuoden 1984 Gold’s Classic -tapahtumassa, kuudes sija vuonna 1984 Nationals Heavyweight -luokassa ja kolmossija Nationalsissa.

Smith nautti urheilun ravitsemuksen ja kuntoilun opiskelusta. Nuorena hän löysi intohimon kehonrakennukseen ja ansaitsi monia mahdollisuuksia uskomattoman ruumiinrakenteensa vuoksi. Lavalla menestymisen lisäksi Smith lunasti roolin TV:n kamppailulaji American Gladiatorsissa vuosina 1990-1992. Hänestä tuli rakastettu hahmo Thunder-gimmickistään ​​sarjassa.

Hän palasi kehonrakennukseen vuonna 1995 ja sijoittui viidenneksi Yhdysvalloissa raskassarjalaisten joukossa. Smith teki vaikutuksen moniin elämiin kehonrakentajan uransa aikana ja televisiossa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön American Gladiators (@americangladiatorstv) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit