Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Cleveland Cavaliers vahvisti Lauri Markkasen siirron NBA:ssa

Lauri Markkanen
AOP

NBA-seura Cleveland Cavaliers on vahvistanut ESPN:n aiemmin vuotaman tiedon Lauri Markkasen siirrosta Koillis-Yhdysvaltoihin.

Cleveland Cavaliers on hankkinut Lauri Markkasen Chicago Bullsista allekirjoitus- ja kauppasopimuksella, Cavaliersin pääjohtaja Koby Altman ilmoitti lauantaina. Kolmen joukkueen kaupassa Cleveland vaihtoi eteenpäin Larry Nance juniorin Portlandiin ja suojatun toisen kierroksen vuoden 2023 varauksen Denverin kautta Chicagoon.

Bulls sai myös hyökkääjän Derrick Jones juniorin Portlandista ja Trail Blazersin arvontasuojatun vuoden 2022 ensimmäisen kierroksen valinnan osana kauppaa.

Pääjohtaja Altman riemuitsi pelaajakaupasta.

– Olemme erittäin onnekkaita organisaationa, että meillä on mahdollisuus hankkia nuori ja lahjakas Markkanen. Hänellä on todistettu kyky pelata useita paikkoja ja venyttää lattiaa kehältä ja uskomme, että 24-vuotiaana hänen paras koripallouransa on vasta edessään. Olemme sitoutuneet luomaan Clevelandiin voittokulttuurin, jota voidaan ylläpitää ajan myötä, ja Lauri auttaa korostamaan tätä kuvausta.

– Haluan myös kiittää Larryä hänen erinomaisesta ja vaikuttavasta panoksestaan ​​joukkueellemme sekä kentällä että sen ulkopuolella. Hänen epäitsekäs ystävällisyytensä ja tukensa pienyrityksille Koillis-Ohiossa maailmanlaajuisen pandemian aikana kertovat paljon hänen luonteestaan. Hän pysyi lujana sitoutumisessaan auttamaan muita heidän hätätilanteessaan, ja se oli inspiraatio meille kaikille.

– Larry omaksui todella yhteisön, sen fanit ja joukkuetoverinsa, ja häntä tulee ikävä. Cavaliers kunnioittaa ja ihailee valtavasti Larryä ihmisenä ja pelaajana, ja toivotamme hänelle ja hänen perheelleen kaikkea hyvää Portlandissa.

Markkanen pelasi Bullsissa 51 ottelua viime kaudella ja sai keskimäärin 13,6 pistettä ja 5,3 levypalloa 25,8 minuutissa ottelua kohden. Hän upotti kahden pisteen heitot 48,0 % tarkkuudella ja kolmen pisteen heitot 40,2 % tarkkuudella sekä vapaaheitot 82,6 % tarkkuudella.

Markkanen oli alun perin Minnesota Timberwolvesin varaus Arizonan yliopistosta vuoden 2017 NBA-varaustilaisuudessa vuorolla 7. Hän vaihtoi draft-iltana Chicagoon ja on viettänyt nelivuotisen NBA-uransa Bullsissa tehden keskimäärin 15,6 pistettä ja 7,1 levypalloa 29,5 minuutissa 221 pelissä. Markkanen oli All NBA:n tulokkaiden ykkösjoukkueen valinta vuonna 2018.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo